loader
CyBourn il numeste pe Radu Hutan de la Deloitte in functia de conducere a Centrului de Operatiuni pentru Securitate al companiei

CyBourn il numeste pe Radu Hutan de la Deloitte in functia de conducere a Centrului de Operatiuni pentru Securitate al companiei

Radu Hutan de la Deloitte va prelua functia de Manager al Centrului de Operatiuni pentru Securitate al companiei CyBourn

Firma de securitate cibernetica CyBourn anunta ca Radu Hutan s-a alaturat companiei si va conduce Centrul de Operatiuni de Securitate (Security Operations Center - SOC) in cadrul CyBourn. Astfel, Radu Hutan va coordona echipa de analisti si va ajuta la imbunatatirea capacitatilor Centrului de Operatiuni de Securitate.

Radu Hutan beneficiaza de experienta profesionala extinsa, ocupand anterior postul de manager in cadrul Deloitte Risk Advisory Services. Cu ajutorul experientei sale vaste in domeniul securitatii cibernetice si a abilitatilor tehnice exceptionale ale echipei actuale, Radu Hutan va administra scalabilitatea operatiunilor in procesul de dezvoltare a companiei.

Hutan a condus echipa de Incident Response and Forensic Investigations din cadrul Deloitte Romania si are o experienta vasta in domeniul auditului IT al retelelor si aplicatiilor. El s-a alaturat departamentului Risk Advisory Services din cadrul Deloitte in 2013 si, de atunci, s-a angajat in numeroase proiecte importante, castigand experienta aprofundata in servicii de securitate cibernetica, auditarea sistemelor de securitate a informatiilor, evaluarea controalelor interne pentru ciclurile de afaceri, evaluarea amenintarilor si compliance.

Ne bucuram ca Radu Hutan se alatura echipei noastre, deoarece este un manager cu experienta si cu rezultate demonstrate in consultanta, in domeniul securitatii cibernetice. Credem ca el va aduce o mare valoare aici la CyBourn, deoarece are un mare know-how in strategie IT si in evaluarea amenintarilor cibernetice.”, a declarat Tiberiu Anghel, Chief Strategy Officer in cadrul CyBourn.

Sunt foarte incantat sa incep colaborarea cu echipa CyBourn. Sunt increzator ca experienta mea ma face calificat sa inteleg riscurile operationale si sa gestionez eficient riscurile cibernetice, pentru a realiza evaluari in profunzime si relevante ale amenintarilor pentru proiectele de securitate cibernetica cu care lucram. Sunt incantat sa ma alatur unei companii inovatoare de securitate cibernetica, care creste foarte rapid.”, a spus Radu Hutan.

Echipa de securitate cibernetica a CyBourn este formata din profesionisti experimentati care lucreaza in echipe inter-functionale in cadrul Centrului de Operatiuni de Securitate.

Expertii de securitate cibernetica Cybourn ii ajuta pe clienti sa puna la punct profilul de risc cibernetic al organizatiilor lor si sa defineasca pasii pentru tot ce este necesar de implementat si remediat. CyBourn dezvolta strategii si planuri concrete de actiune, care la randul lor permit dezvoltarea unei culturi solide de securitate a informatiilor.

Despre CyBourn

CyBourn este o companie de securitate cibernetica romaneasca, cu sediul central si Centrul de Operatiuni in Bucuresti, sustinuta de o echipa de cercetare in Napoli, Italia si de o echipa de dezvoltare software la Washington D.C., SUA. CyBourn ofera o gama completa de servicii de securitate cibernetica pentru clienti la nivel european, precum monitorizarea continua a infrastructurii IT, raspuns la incidente de securitate cibernetica, teste de penetrare, cat si audit si consultanta privind sistemele de guvernanta a securitatii informatiei.

 

Autori

foto
CYBOURN SA