loader
AmRest deschide un restaurant Burger King in Romania la finalul lui septembrie

AmRest deschide un restaurant Burger King in Romania la finalul lui septembrie

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, va inaugura un restaurant Burger King in Bucuresti la finele lui septembrie

AmRest, una dintre cele mai mari platforme europene de restaurante si servicii alimentare, continua procesul de expansiune al unuia dintre cele mai mari lanturi de restaurante din portofoliu, Burger King, si deschide primul sau restaurant in Romania. Deschiderea va avea loc la finalul lunii septembrie in Bucuresti si face parte din planul de dezvoltare a companiei in tara noastra.

Planul Burger King in Romania este sa recruteze in perioada urmatoare o echipa de aproximativ 100 de angajati. Oferta salariala  pentru lucratorii din restaurante (Crew Members) porneste de la 1.750 lei net (2.950 lei brut). In ceea ce priveste managerii, in functie de pozitiile disponibile, compania ofera un salariu ce variaza intre 2.500-3.800 lei net (4.250 – 6.500 lei brut). Toti angajatii Burger King vor primi numeroase beneficii, dintre care tichete de masa, servicii medicale si bonusuri.

Campania de recrutare a echipei responsabile de deschiderea primului restaurant a inceput, iar cei interesati sa faca parte din familia Burger King pot trimite CV-urile la adresa: bkjobs@armrest.eu.

Astfel, Romania ureaza „Bun Venit”” faimosului Whopper, avand in vedere planurile de expansiune ale Burger King in tara noastra in urmatorii ani.

“Suntem entuziasmati sa deschidem primul nostru restaurant Burger King in Romania. Economia tarii, aflata in crestere, ofera un potential extraordinar si o multime de oportunitati. Burger King este cunoscut in intreaga lume pentru burgerii pregatiti pe gratar. De aceea, ne bucuram sa putem oferi in curand romanilor sandvisurile noastre, mai ales burgerii nostri pregatiti la comanda pe gratar. Desigur, experienta clientilor va fi completata de o servire exceptionala din partea colegilor nostri din restaurant. Planurile noastre de dezvoltare pe termen lung sunt ambitioase si ne dorim sa devenim un angajator important in Romania si un partener de incredere pentru clientii si furnizorii nostri”, a declarat Alan Laughlin, Presedinte Burger King AmRest.

Designul digital, modern al restaurantului Burger King va oferi clientilor o experienta noua, unica, datorita unui sistem de operare digitalizat, ce simplifica toate operatiunile din bucatarie, precum si procesul de servire a clientilor.

Despre AmRest

AmRest Holdings, SE este cel mai mare operator de restaurante multi-brand tip franciza din Europa, cu un portofoliu ce cuprinde 10 branduri in 25 de tari. AmRest opereaza francize pentru branduri precum KFC, Pizza Hut, Starbucks si Burger King, pentru marcile proprii Sushi Shop, La Tagliatella, Bacoa, Blue Frog si KABB, precum si pentru brandul online Pokai. In Romania, AmRest opereaza reteaua de cafenele Starbucks si, incepand de anul acesta, lantul de restaurant Burger King.

Despre Burger King

Zilnic, peste 11 milioane de clienti viziteaza restaurantele BURGER KING® din intreaga lume si sunt intampinati cu servicii de inalta calitate, produse cu un gust desavarsit si preturi accesibile. Infiintat in 1954, BURGER KING® este al doilea cel mai mare lant de restaurante cu servire rapida din lume. De peste 50 de ani, originala HOME OF THE WHOPPER® si-a luat angajamentul de a folosi ingrediente premium si de a oferi clientilor retete originale si experiente de familie.

Autori