loader
Curs relatii - Cum sa rezolvi orice relatie in 30 de Minute

Curs relatii - Cum sa rezolvi orice relatie in 30 de Minute

Pe 16 iunie 2018, intre orele 13:00 si 19:00, la Crystal Palace Ballrooms, Connie Larking va asteapta la un workshop special.

Cele Mai Importante 6 Beneficii:

 

• Descoperi abilitatea de a rezolva orice conflict care apare in orice tip de relatie;

• Inveti sa fii prezent la ce se intampla cu adevarat in relatiile tale si cum sa creezi raport instant cu orice persoana te intalnesti;

• Afli ce anume sta la baza carismei, cum poti fi o persoana carismatica;

• Descoperi cauza adevarata a relatiilor nefunctionale pe care le ai si cum poti sa o inlaturi;

• Identificarea si eliberarea de convingeri limitative in ceea ce privesc relatiile cu ceilalti; revizuirea si imbunatatirea relatiei cu tine insuti;

 

Pe Scurt

 

In sase ore are loc o calatorie in cunoastere de o asa maniera, incat cei care participa cu adevarat au sansa sa resolve doua lucruri majore in viata:

 

1) Descoperirea barierei celei mai mari, care ii opreste sa aibe relatii funtionale;


2) Rezolvarea unei relatii nefunctionale printr-o tehnica care, aplicata apoi in orice alta relatie, poate produce rezultatele dorite.

Cele mai vizate relatii de acest curs sunt: relatii cu persoane dificile, relatii cu superiori sau sefi, relatii cu subalterni, relatii cu echipe, parteneri de viata, copii, si chiar relatia cu tine insuti.


Despre Curs

 

Ce este o relatie?

 

Cand intelegi si esti constient de felul de a fi al altei fiinte umane se cheama ca esti intr-o relatie cu ea; relatiile pe care ni le dorim nu sunt o consecinta a “necesitatii” . Printre constrangerile cele mai des intalnite in relatii nearmonioase sunt: teama de a fi inteles gresit, teama de a nu fi refuzat, teama de a comunica exact ce doresti pentru a nu fi judecat, teama de a pierde admiratia celorlalti.

 

Cursul este compus din doua sesiuni.  Se lucreaza activ, cu exemple concrete din viata participantilor, rezolvand relatii care ii nemultumesc de mult timp.
Fiecare participant va pleca cu multe raspunsuri si rezultate palpabile, iar relatiile care au fost motivul participarii la curs vor fi rezolvate.

Autori

foto
CONNIE LARKIN