loader
Günter Verheugen, pe scena Microsoft Business Summit

Günter Verheugen, pe scena Microsoft Business Summit

Primele nume confirmate pentru cel mai mare eveniment de business si tehnologie, organizat in noiembrie de Microsoft Romania.

Cea de-a sasea editie a Microsoft Business Summit, evenimentul anual de tehnologii de business, devenit una dintre cele mai importante intalniri ale mediului de afaceri din Romania, va avea loc anul acesta in data de 6 noiembrie, la Teatrul National „I.L. Caragiale” Bucuresti. Microsoft Business Summit aduce din nou in fata publicului sau unele dintre cele mai importante voci ale procesului de digitalizare ce defineste prezentul nostru – cu toate fatetele sale, de la viziuni comerciale ce au reinventat industrii intregi pana la transformari sistemice la scara nationala si supranationala care redefinesc societatea moderna.


Primele nume anuntate dintre cei ce vor fi prezenti pe scena Microsoft Business Summit sunt Günter Verheugen, fost Comisar European pentru Extindere si Ed Vaizey, fost ministru al Culturii, Comunicatiilor si Industriilor Creative in Marea Britanie.


Unul dintre arhitectii extinderii europene – si al modelului curent de functionare al Uniunii - Günter Verheugen e una dintre vocile respectate in discutia despre aspectele trans-nationale create (si cerute) de o societate globala si conectata. Ca politician ce a detinut pozitii cheie in structuri nationale si europene, este unul dintre putinii ce pot vorbi cu autoritatea data de experienta despre provocarile transformarilor la scara istorica: de la national la pan-european, de la protectionism la piete comune, de la industrial la digital.


Ed Vaizey a detinut pozitia de ministru in guvernul Majestatii Sale vreme de 6 ani (intre 2010 si 2016), cel mai longeviv ministru al Culturii, Comunicatiilor si Industriilor Creative din istoria postului si unul a carui activitate avea sa fie salutata la incheierea mandatului intr-o scrisoare deschisa semnata de 150 dintre cele mai mari personalitati creative ale Regatului Unit.


„Din perspectiva noastra, digitalizarea a iesit din era promovarii si a intrat in era responsabilitatii. Foruri internationale de prestigiu si think-tankuri vorbesc tot mai apasat despre rolul tehnologiei in orice domeniu al vietii, iar mesajul este foarte clar: cine nu o imbratiseaza, risca sa ramana in urma; in business, in societate, in inovatie. Asta este ceea ce ne propunem si prin Microsoft Business Summit: sa aratam, chiar dincolo de brandul si produsele Microsoft, ca transformarea digitala este aici, iar intr-o lume din ce in ce mai digitala, granitele traditionale nu mai sunt demult limita de siguranta. Incercam in fiecare an sa aducem voci puternice, care vorbesc din experienta si care au provocat la un moment dat o schimbare majora. Speram ca aceste voci sa se faca auzite de catre toate audientele: oficiale, de business si la nivel personal, de catre fiecare membru al societatii”, a declarat Gabriela Matei, General Manager Microsoft Romania.

 

Editia din 2017 a adus impreuna mai bine de 800 de manageri de top reprezentand cele mai dinamice segmente din economia romaneasca, de la agricultura la cel financiar sau IT, 30 de vorbitori si peste 25 de ore de activitate in paralel, impartite pe mai multe linii de interes.


Gazda evenimentului va fi din nou Teatrul National „I.L. Caragiale” din Bucuresti – o locatie devenita deja traditionala, aceasta fiind a treia editie organizata consecutiv in salile din inima Bucurestiului. Ziua de 6 noiembrie vine cu conferinte, workshop-uri si seminare care vor condensa impactul global al noilor tehnologii si paradigme digitale asupra modului in care organizatiile se raporteaza si relationeaza cu o economie si o societate aflate intr-un proces de transformare continua.
 

Vezi detalii eveniment Microsoft Summit 2018 aici.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL