loader

Conferinta Business to more Business, cel mai mare eveniment de afaceri al anului din judetul Timis, se desfasoara la Timisoara in 8 decembrie 2016

In contextul in care singura strategie viabila de crestere a companiilor este starea de alerta permanenta a antreprenorilor vis-à-vis de capitalizarea noilor oportunitati de afaceri si investitii si de modificarile globale, Doingbusiness.ro organizeaza joi, 8 decembrie 2016, la Timisoara (Hotel Continental), incepand cu ora 9.00, conferinta Business to more Business - intalnirea anuala a celor mai de succes manageri si actionari de companii din economia regionala.

Conferinta de la Timisoara incheie seria de evenimente Business to more Business 2016, care a debutat la Brasov, in 10 martie si a mai cuprins pana acum mediul de afaceri din Iasi, Prahova, Bucuresti, Sibiu, Ploiesti, Constanta, Cluj Napoca si Oradea.

 

,,Conferinta Regionala Business to more Business s-a dovedit si in 2016 cel mai mare eveniment de afaceri reunind cateva mii de antreprenori si managerii regionali care au participat in cadrul celor 10 evenimente componente. La Timisoara, in 8 decembrie, suntem increzatori ca vom reusi din nou sa dovedim audientei ca este un eveniment ,,obligatoriu”. Pe de-o parte vrem sa transmitem cum vad specialistii invitati de noi mersul economiei pe baza concluziilor trase in probabil cea mai completa sondare a sentimentului de afaceri la nivel national si pe de alta parte, sa oferim solutii de consultanta financiara, fiscala, management performant si dezvoltare personala. Extrem de important de precizat este si faptul ca vom avea o sesiune speciala dedicata celui mai fierbinte subiect al anului 2016: digitalizarea, fenomen care aduce cu sine oportunitati enorme dar si modificari dramatice ale climatului competitional’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

Sesiunea plenara a conferintei de la Timisoara, moderata de jurnalistul Radu Soviani, va fi deschisa de Razvan Ionescu – Director Marketing Segment Business -Telekom Romania, care va informa audienta si va raspunde intrebarilor publicului in privinta optimizarii costurilor companiilor prin solutii adaptate, individualizate.

 

Bogdan Iacob – Head of Mass Customers Sales - OMV Petrom Gas va arata audientei in ce fel optimizarea costurilor utilitatilor incepe de la sursa.

 

Iar daca dupa eficientizarea si optimizarea afacerii riscurile inca persista, audienta va putea cunoaste modalitatile de transfer ale acestora prin solutile oferite de Daniel Colita – Director General Adjunct Timisoara Safety Broker. Daniel Pana, Country Managerul SAS Romania, va demonstra ca activitatea de analiza a datelor proprii ale afacerilor este la indemana si poate fi folosita pentru interpretarea si imbunatatirea performantei de afaceri. Cu alte cuvinte audienta va gasi raspunsul la intrebarea: ,,cum facem ca datele din interiorul afacerii noastre sa produca rezultate pozitive pentru noi’’. Intrucat la nivel national principala problema a prezentului imediat pare sa fie deficitul fortei de munca si al fortei calificate de munca, Radu Stanescu – Managing Partner la 1tedjob va demonstra oamenilor de afaceri prezenti ca angajarile nepotrivite pentru companie pot fi foarte costisitoare, dar va arata si cum riscurile asociate angajarilor nepotrivite pot fi diminuate.

 

Angela Ene – Presedintele Asociatiei Administratorilor Independenti va releva audientei aspectele fundamentale care determina cresterea performantei si valorilor companiei.

 

In cea de-a doua sesiune a Conferintei, dedicata transformarii digitale si schimbarii comportamentului consumatorului, Ciprian Jichici, Regional Business Director - Microsoft Romania va prezenta cele mai recente noutati din tehnologia cloud. Sesiunea continua cu solutii referitoare la generarea de oportunitati imediate de vanzare, identificate de catre Dumitru Ion – CEO Kompass Romania.

 

Prin sesiunea de dezvoltare personala (sustinuta de Elena Badea – Partner & Senior Consultant - Sfera Business), conferinta de la Timisoara se incheie cu prezentarea celor mai noi tendinte in comunicare si marketing.

 

Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile aici: http://new.doingbusiness.ro/eveniment/BUSINESS_to_more_BUSINESS/Business_to_more_Business%2C_Timisoara/22. Participarea este gratuita pentru primele doua persoane inregistrate din cadrul fiecarei companii reprezentate la eveniment.

 

Conferinta Nationala Business to more Business de la Timisoara are ca organizatie suport Asociatia Administratorilor Independenti iar partenerii evenimentului sunt: Telekom Romania, Microsoft Romania, OMV Petrom, Alpha Bank, SAS Romania, 1tedjob, Safety Broker si Kompass Romania. 

 

Evenimentul, organizat de Doingbusiness.ro, este sustinut prin parteneriate media de: Transilvania Business, Manager Express, Spatiulconstruit.ro, RBE Connect, PrBox.ro, MANPRES, Forbes Romania, Jurnalul de Afaceri, Evenimente, Revista CARIERE, Calendar Evenimente, Editura Amaltea, AGERPRES, Investclub, Buzz!Camp, Inspire, Buzzjob.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL