loader
Compania Orange recunoscuta ca Partenerul Microsoft al Anului 2020 in Romania

Compania Orange recunoscuta ca Partenerul Microsoft al Anului 2020 in Romania

Microsoft a anuntat castigatorii pentru Premiile Microsoft - Partenerul Anului 2020, iar Orange Romania a fost desemnata Partenerul Anului pentru Microsoft Romania

Premiile au fost impartite in 49 de categorii, iar castigatorii au fost alesi din 3.300 de participanti, din peste 100 de tari. Orange a fost recunoscuta in reteaua globala de parteneri Microsoft, demonstrand excelenta in inovare si in implementarea solutiilor pentru clienti, bazate pe tehnologia Microsoft.

Suntem incantati sa acordam companiei Orange titlul Microsoft Country Partner of the Year in Romania. Alinierea, sinergiile, viziunea si angajamentul fata de parteneriat sunt elemente principale pentru o colaborare dinamica si de durata – iar rezultatele anului fiscal 2020 sunt reflectate in performanta afacerilor clientilor si partenerilor nostri in Romania. Impreuna, putem contribui la transformarea mediului de afaceri, dar si a societatii romanesti ca intreg, ajutand clientii sa inoveze si sa devina lideri in domeniul lor de activitate”, Violeta Luca, General Manager, Microsoft Romania.

In anul 2020, Orange Romania a dat dovada de viziune, initiativa, investitii semnificative si de o dezvoltare puternica a afacerilor, toate rezultand intr-o crestere semnificativa a bazei de licente Microsoft. Compania a avut un impact semnificativ in activarea noilor clienti CSP (Cloud Solutions Provider) si accelerarea activarilor Microsoft in Cloud in perioada pandemiei COVID-19, aratand un mare succes in identificarea, intelegerea si valorificarea noilor oportunitati in contextul muncii de la distanta. Pe masura ce se vor dezvolta actiunile viitoare ale parteneriatului cu Microsoft, Orange se va concentra pe o noua generatie de oferte de business prin deschiderea unui nou canal de vanzari prin Orange Shop, cu oferte CSP care urmeaza sa fie adaugate si actualizate automat in Cloud-ul Microsoft.

Pentru mai multe detalii, va rugam sa consultati Microsoft Inspire Press Microsite, care include Microsoft Partner Network blog de Gavriella Schuster, comunicatul de presa si lista completa a castigatorilor si finalistilor.

Despre Microsoft Inspire

Microsoft Inspire ofera comunitatii de parteneri Microsoft acces la strategii cheie de marketing si de afaceri, leadership si informatii cu privire la solutiile specifice pentru clienti, toate concepute pentru a ajuta partenerii sa reuseasca pe piata. Microsoft Inspire ofera partenerilor oportunitati informative de invatare care acopera vanzarile, marketingul, serviciile si tehnologia. Mai multe informatii pot fi gasite la https://partner.microsoft.com/en-us/inspire.

Despre Microsoft

Microsoft (Nasdaq "MSFT" @microsoft) permite transformarea digitala pentru o noua era a unui cloud inteligent si a unui avantaj inteligent. Misiunea sa este de a imputernici fiecare persoana si fiecare organizatie de pe planeta pentru a realiza mai mult.

Autori

foto
MICROSOFT ROMANIA SRL