loader

Clifford Chance anunta 24 de noi parteneri la nivel global

Printre avocatii promovati se numara si Ioana Talnaru, cu experienta in Corporate M&A, Private Equity si Energie.

Firma globala de avocatura Clifford Chance a anuntat, astazi, promovarea a 24 de avocati la pozitia de Partener global, printre acestia numarandu-se si Ioana Talnaru din biroul de la Bucuresti.


Cu peste 14 ani de experienta si un portofoliu solid in domeniu, Ioana Talnaru este specializata in Corporate M&A, Private Equity si Energie.


In urma acestei promovari, Ioana se alatura celor trei parteneri care coordoneaza activitatea de la Bucuresti - Daniel Badea, Managing Partner, Nadia Badea si Madalina Rachieru. Inca un counsel, cu experienta in practica de Banking & Finance/ Project Finance, este implicat in acest moment in procesul de promovare la parteneriatul global.


Noii parteneri Clifford Chance au fost promovati din toate practicile cu pozitie de lider de piata si reflecta amploarea si profunzimea capabilitatilor firmei in domenii ce se dovedesc de importanta critica pentru liderii mediului de afaceri la nivel global. Practicile acoperite prin noile promovari sunt Fuziuni & Achizitii, Piete de Capital (IPO-uri), Private Equity si fonduri de investitii; finantari (de proiect, de active, de achizitii, finantari cu grad ridicat de risc – leveraged finance); investigatii, litigii comerciale; aspecte fiscale si de dreptul muncii; sanctiuni. Firma a numit parteneri noi in 13 dintre birourile retelei sale internationale.


„Aceasta promovare reflecta performantele sustinute si contributia Ioanei la rezultatele firmei, de-a lungul anilor. Este un avocat dedicat, cu un portofoliu important de tranzactii M&A locale si regionale incheiate cu succes”, spune Nadia Badea, Partener si coordonator al practicii Corporate M&A. „Un nou partener global in biroul din Bucuresti reflecta rezultatele noastre solide si imprima, totodata, un plus de responsabilitate pentru viitor. Sunt convinsa ca, in noul sau rol, Ioana isi va aduce in continuare contributia si va avea un rol esential pentru strategia noastra locala si regionala”.


Matthew Layton, Managing Partner Clifford Chance, spune: „Aceste promovari reprezinta o recunoastere a talentului, angajamentului si spiritului antreprenorial. Fiecare nou partener si-a adus deja contributia prin calitatea serviciilor oferite si a experientei acumulate, devenind pentru clientii lor consultantii preferati. Ei reprezinta modele pentru echipa noastra si au un rol critic in contextul strategiei noastre per ansamblu. Ii felicit pentru rezultatele impresionante de pana acum si pentru contributia valoroasa pe care au avut-o in firma. Voi continua sa lucrez alaturi de ei pentru dezvoltarea continua a carierei lor in cadrul Clifford Chance".


Ioana Talnaru adauga: „Recunoasterea primita din partea parteneriatului global Clifford Chance reprezinta pentru mine un motiv de mare mandrie si onoare. In acelasi timp, sunt pregatita de marea provocarea care ma asteapta si sunt hotarata sa confirm increderea pe care mi-au aratat-o partenerii si colegii, continuand totodata sa acord asistenta clientilor nostri”.


Ioana a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii Nicolae Titulescu, in 2001, si a devenit membru in Baroul Bucuresti un an mai tarziu. Detine un Master (LL.M.) in Dreptul International al Afacerilor (International Business Law) de la Universitatea Central Europeana (Central European University) de la Budapesta, din 2003.


A acumulat experienta in tranzactii M&A la nivel local si international, fiind implicata in mod activ in proiecte semnificative; a asistat fonduri de investitii, fonduri imobiliare si companii internationale in proiecte de fuziuni si achizitii, vanzari, infiintari de societati mixte, restructurari si reorganizari interne. S-a alaturat echipei Clifford Chance Badea in 2004.


Printre proiectele in care a fost implicata Ioana Talnaru in ultimii ani se numara:


1. Asistenta acordata Nidera in legatura cu preluarea integrala a United Shipping Agency (USA), proprietarul celui mai mare terminal de export de cereale din portul Constanta;


2. Asistenta acordata Abris Capital Partners, care a intrat in actionariatul grupului de companii Pehart Tec, unul dintre cei mai importanti producatori de hartie tissue din Romania, cu operatiuni in regiune;


3. Asistenta acordata Abris Capital Partners in legatura cu achizitia Cargus de la Deutsche Post DHL, achizitia ulterioara a Urgent Curier si a altor achizitii adiacente;


4. Asistenta acordata Innova Capital in legatura cu preluarea pachetului majoritar din EnergoBit, grup care ofera solutii de inginerie pe piata de electricitate;


5. Asistenta acordata Accession Fund/ GLL Real Estate Partners in legatura cu achizitia si vanzarea ulterioara a cladirilor de birouri Charles de Gaulle Plaza si Casa Stega din Bucuresti.

 

 

Mandatele noilor parteneri incep la 1 mai 2016; numarul total al partenerilor Clifford Chance ajunge astfel la 577.


Noii parteneri sunt dupa cum urmeaza:


Pe continentul american


Jake Farquharson – Piete de Capital, New York
Patrick O'Reilly – Practica de drept financiar-bancar, New York
Daniel Winick – Practica de drept financiar-bancar, New York


Regiunea Asia Pacific


Yusuke Abe – Practica de drept financiar-bancar, Tokyo
Timothy Democratis – Practica de drept financiar-bancar, Beijing
Edith Leung – Practica de drept financiar-bancar, Hong Kong


Europa Continentala


Luis Alonso – Practica de Corporate, Madrid
Guillermo Guardia – Practica de Corporate, Barcelona
Niek De Pauw – Practica de Corporate, Bruxelles
Marianne Pezant – Practica de Corporate, Paris
Ioana Talnaru – Practica de Corporate, Bucuresti
Miloš Felgr – Practica de drept financiar-bancar, Praga
Fabian Böhm – Real Estate, Frankfurt
Floris van de Bult – Practica Taxe, Pensii & Dreptul muncii, Amsterdam
Alexandre Ooms – Practica Taxe, Pensii & Dreptul muncii, Bruxelles

 

Londra


Paul Deakins – Piete de Capital
Louise Keary – Piete de Capital
Alexandra Davidson – Practica de Corporate
Katherine Moir – Practica de Corporate
Christopher Sullivan – Practica de Corporate
Andrew Husdan – Practica de drept financiar-bancar
Michael Pearson – Practica de drept financiar-bancar
Michael Lyons – Litigii & Solutionarea disputelor
Christopher Yates – Litigii & Solutionarea disputelor