loader

Dino Ebneter va prelua pozitia de Country Managing Partner al Mazars Romania

Prin preluarea rolului de Country Managing Partner, Dino Ebneter va asigura continuitatea succesului pe care Mazars Romania l-a atins in ultimii 3 ani, de cand firma ocupa pozitia numarul 5 pe piata, si va actiona pentru consolidarea acestei pozitii.

Dino Ebneter va prelua pozitia de Country Managing Partner al Mazars Romania. René Schöb a luat decizia de a-si continua cariera in afara Mazars si ca urmare va renunta la pozitia actuala si isi va transfera responsabilitatile pana la sfarsitul lunii august 2016. Dino Ebneter este un membru cheie al echipei de conducere a Mazars Romania, fiind Partener si Head of Accounting and Payroll Advisory incepand din septembrie 2013.


Prin preluarea rolului de Country Managing Partner, Dino Ebneter va asigura continuitatea succesului pe care Mazars Romania l-a atins in ultimii 3 ani, de cand firma ocupa pozitia numarul 5 pe piata, si va actiona pentru consolidarea acestei pozitii.
In calitate de Country Managing Partner al Mazars Romania, Dino Ebneter va lucra impreuna cu Vasile Andrian, Head of Audit and Financial Advisory si Edwin Warmerdam, Head of Tax Advisory.


“Sunt fericit sa preiau acest rol in cadrul Mazars Romania si as dori sa-i multumesc lui René pentru activitatea sa excelenta derulata in ultimii ani. Sunt convins ca, impreuna cu puternica echipa pe care o avem si bazandu-ne pe experienta acumulata de-a lungul anilor, vom continua povestea succesului nostru pe piata romaneasca. Prioritatea noastra pentru viitor ramane aceeasi: performanta tot mai buna, beneficii si valoare create pe termen lung pentru clientii nostri", este prima declaratie facuta de Dino Ebneter cu privire la noul sau rol.


Dino Ebneter are peste 17 ani de experienta profesionala in contabilitate si Business Process Outsourcing, din care 11 ani dedicati activitatii de consultant in domeniul fiscal si contabil in Romania. Este un expert cunoscut in comunitatea investitorilor straini, in special a vorbitorilor de limba germana din Romania, el oferind de-a lungul anilor suport pentru mai mult de 150 de firme, din momentul intrarii acestora pe piata romaneasca. Inainte de a se alatura Mazars, a fost co-fondator al firmei de servicii profesionale Adevaris, care a fuzionat cu Mazars in 2013.


Incepand din 2013, Dino Ebneter ocupa pozitia de Partener si Head of Accounting and Payroll Advisory al Mazars Romania, fiind in acelasi timp membru al Global Accounting Committee si al Global Risk & Quality Board la nivelul grupului Mazars.


Mazars are 20 de ani de experienta in ceea ce priveste consultanta de specialitate oferita atat entitatilor locale, cat si investitorilor care dezvolta afaceri in Romania. In ultimii doi ani, Mazars Romania si-a consolidat pozitia pe piata in primele 5 firme specializate in audit si consultanta financiara, consultanta fiscala, de contabilitate, salarizare si administrare de personal. Echipa locala este in prezent formata din 150 de profesionisti.
 

Autori

foto
MAZARS ROMANIA SRL