loader

Christian Rodseth este noul Managing Director al companiei farmaceutice Janssen Romania

Christian Rodseth a preluat functia de Managing Director al companiei Janssen Romania incepand cu luna aprilie.

Anterior venirii sale la conducerea filialei din Romania, Christian Rodseth a ocupat pozitia de Director de Vanzari si Marketing al companiei, pentru Africa de Sud si regiunea Subsahariana.

 

Pe parcursul celor 10 ani de activitate in cadrul companiei Janssen, Christian Rodseth a obtinut rezultate de business consistente in calitate de Brand Manager al diviziei de neurologie, Market Access Manager si Manager de vanzari national al diviziei de medicina interna.

 

„Pentru anul in curs dorim sa continuam sa ne dezvoltam liniile strategice deja initiate. Urmarim de asemenea sa consolidam si parteneriatele cu factorii decizionali pentru a extinde accesul pacientilor romani la tratamentele de noua generatie. Anul trecut, Janssen Romania a putut oferi persoanelor care sufera de schizofrenie doua noi optiuni terapeutice care au fost introduse pe lista medicamentelor compensate. Mai mult decat atat, compania a initiat un program educational despre aceasta afectiune pentru destigmatizarea pacientilor. In 2016, vom continua sa oferim o speranta celor care sufera de cancer de prostata. Acest lucru este posibil datorita compensarii, prin Programul National Oncologic, a unei terapii Janssen care imbunatateste semnificativ rata de supravietuire si calitatea vietii acestor pacienti oncologici din Romania” declara Christian Rodseth, noul Managing Director al Janssen Romania.

 

„Anul acesta, Janssen se va concentra asupra hematologiei ca arie terapeutica prioritara prin programele educationale aflate in derulare. Programele vin in sprijinul comunitatilor de pacienti, oferindu-le o mai buna intelegere a afectiunilor pe care le au si astfel sa ii ajute in gestionarea provocarilor asociate acestora” afirma Christian Rodseth.

 

Doua obiective aditionale ale companiei vizeaza consolidarea reputatiei Janssen in industria farmaceutica si aderarea la principiile Codului de Transparenta al Asociatiei Romane a Producatorilor Internationali de Medicamente (ARPIM) care prevede declararea transferurilor de valoare dintre companiile membre si profesionistii sau organizatiile din domeniul sanatatii.

 

Anterior, functia de Managing Director al companiei farmaceutice Janssen Romania a fost detinuta de catre Jacopo Murzi.
 

Autori

foto
JOHNSON & JOHNSON ROMANIA SRL