CEO Conference – Shaping the Future, organizata in Bucuresti, pe 22 mai 2019 la Stejarii Country Club sub tematica „Slowbalization – How to build the organization of the future” reuneste top CEOs din Romania pentru a discuta despre noile tendinte la nivel regional si international care vor influenta modul in care companiile din Romania isi vor dezvolta propriile afaceri in perioada imediat urmatoare. Conferinta aduce in discutie noua logica a competitiei, noi modele de crestere, revolutia recalificarii fortei de munca, cum se pot combina cele mai bune calitati ale fortei de munca umane si a capabilitatilor robotilor si etapele inovarii transformationale.
Vor fi prezenti pentru a arata cum redeseneaza in prezent noua organizatie a viitorului - Dominic Bruynseels, CEO – FIRST BANK, Virgil Soncutean, CEO – Allianz-Tiriac Asigurari, Violeta Luca, General Manager – Microsoft Romania, Iulian Trandafir, CEO – Farmexpert, Ondrej Safar, Country Manager - CEZ Group Romania, Wolfgang Schulz, General Manager - BMW Group Romania, Mihnea Craciun, Deputy Head of Romania – EBRD, Gabriel Ivan, Country General Manager - CHEP Romania, Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova, etc.
“CEO Conference – Shaping the Future, evenimentul premium organizat anual de DoingBusiness.ro s-a consacrat drept cea mai buna platforma prin care liderii companiilor pot obtine idei si informatii care pot transforma modul in care isi conduc organizatia. Prezentam in fiecare an experiente unice, solutii noi, functionale si utile in redesenarea propriile strategiilor. In 2019, prezentam in premiera in Romania o tema care a fost dezbatuta la inceputul acestui an de cei mai importanti lideri ai lumii - tendinta „Slowbalization”. Vrem sa aratam managerilor din Romania cum pot sa redeseneze organizatia viitorului’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.
La aceasta editie, CEO Conference – Shaping the Future - „Slowbalization – How to redesign the organization of the Future” asteptam peste 150 de CEO, Directori Generali, investitori, antreprenori, precum si alti factori de decizie pentru a discuta despre modul in care companiile din Romania inteleg sa-si ajusteze sau sa isi accelereze afacerile pentru a raspunde cat mai eficient noilor trenduri economice, sociale, tehnologice si legislative din 2019.
In premiera in Romania, DoingBusiness.ro va prezenta la CEO Conference si un interviu in exclusivitate cu Adjiedj Bakas, autorul cartii ,,Noua Renastere’’ si cel care a introdus in dictionarul financiar mondial un nou termen ,,Slowbalization’’.
,,In urmatorii 50 de ani vom experimenta mult mai multe schimbari decat in ultimii 5000 de ani”, declara Adjiedj Bakas. Acesta mai afirma ca ”Globalizarea incetineste. Noul nationalism, regionalismul si patriotismul capata amploare, in timp ce conceptul de globalizare nemarginita stagneaza. In plus, datorita transformarii digitale, inteligentei artificiale si robotizarii, devine din ce in ce mai ieftin sa produci local’’.
Vorbind despre ,,Slowbalization’’, Adjiedj Bakas a explicat cum deschiderea granitelor ca urmare a globalizarii a transformat tarile din Estul si Sudul Europei in state furnizoare de asa numiti ,,youngsters’’. ,,Italia, Portugalia, Romania isi exporta tinerii promitatori in Germania sau Scandinavia. Deja imbatranirea populatiei este o problema care devine din ce in ce mai severa in aceste state. Este important pentru state precum Romania sa incerce sa inverseze procesul de emigrare. Imigratia dinspre alte popoare nu este o solutie’’, crede Bakas, care afirma ca ,,nu poti construi un viitor pe baza copiilor altor natiuni’’. Bakas vede si solutia: ,,Multi oameni din Suedia, Franta sau Olanda incep sa cumpere proprietati in Portugalia sau Ungaria si isi muta activele si fondurile de pensii in aceste tari. Romania poate beneficia si se poate alatura acestei tendinte’’. ,,Pana acum, castigatorul procesului de slowbalization este China, iar printre posibilii pierzatori se pot afla state precum Suedia, Franta sau Marea Britanie. China, Rusia si Statele Unite vor fi principalele puteri intr-o lume multipolara, condusa de catre chinezi’’, crede Bakas, in timp ce ,,Europa devine rapid un mare Disneyland in aer liber, cu turisti din toata lumea. Industria de turism din Romania poate beneficia de acest trend extrem de puternic’’.
Bakas mai vede pentru Romania si posibilitatea capitalizarii evolutiei demografice mondiale: ,,Populatia lumii creste in fiecare zi cu 220.000 de persoane. Asa ca industria agricola si alimentara are mare viitor, poate produce enorm pentru export. Intre timp, industria globala de IT creste rapid. Romanii sunt buni la asta si se pot astepta la o crestere fantastica’’, a mai declarat Adjiedj Bakas in pentru CEO Conference – Slowbalization. How to redesign the organization of the future.
Lideri ai celor mai importante companii din Romania se vor reuni pe 22 mai la CEO Conference - Shaping the Future pentru a dezbate atat previziunile lansate de Adjiedj Bakas cat si alte teme de maxim interes aflate pe agenda top executivilor care conduc organizatii de succes.
Partenerii evenimentului sunt: FIRST BANK, EBRD, Allianz-Tiriac Asigurari, CEZ Group Romania, Farmexpert, Microsoft Romania, Strauss Romania, Prestigio, Psychometric Systems, DENT ESTET, Kompass Romania.
Promovarea evenimentului este sustinuta de parteneri de prestigiu, precum RMKT – Asociatia Economistilor Maghiari din Romania, Agerpres, Agora, Business24, Cariere, CFnet, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Manager Express, Spatiulconstruit.ro, SoftLead, Transilvania Business, Ziare.com.
Mai multe detalii despre acest interviu in exclusivitate, veti regasi la CEO Conference – Shaping the Future si pe portalul www.doingbusiness.ro.
Inregistrarea la eveniment se poate face pe pagina: www.ceoconference.ro.
Detalii de contact: Madalina Popescu: 0213170390 email: madalina.popescu@doingbusiness.ro. Web: www.ceoconference.ro
Urmatoarele hashtag-uri sustin eforturile noastre de comunicare a evenimentului:
#Slowbalization|#Disruption|#BusinessTransformation|#Inovatie|#ModeleDigitale|#DigitalStories |#NewThinking|#DigitalCulture|#ChallengedTrust