loader
Cegeka isi deschide birou in Moldova

Cegeka isi deschide birou in Moldova

Deschiderea unui nou birou in tara vecina, Moldova, inseamna o consolidare a pozitiei Cegeka in regiune

Furnizorul european de solutii IT Cegeka isi deschide birou in Moldova. In cadrul noii locatii din capitala Moldovei, Chisinau, lucreaza deja cinci angajati. In urmatorii ani, se are in vedere cresterea numarului de angajari la 200.

Deschiderea noului Cegeka Service Center in Moldova ne va ajuta sa ne dezvoltam in continuare in Europa de Est. Vedem noul birou din Chisinau ca o extindere locala a birourilor noastre din Romania”, spune Stijn Bijnens, CEO Cegeka.

In urmatorii ani vom recruta 200 de persoane. Cautam specialisti in dezvoltare de software, gestionarea infrastructurii IT, inginerie in cloud, DevOps, ingineria automatizarii si stiinta datelor ”, spune Tom De Vos, Director Nearshore la Cegeka. „Cegeka este in prezent deja un angajator important in Romania. Ne dorim sa devenim un angajator de top si in Moldova ”, mentioneaza Tom De Vos.

Cegeka activeaza in Romania de mai bine de 15 ani si are peste 600 de angajati. „Deschiderea unui nou birou in tara vecina, Moldova, inseamna o consolidare a pozitiei noastre in regiune. De asemenea, reprezinta sustinerea angajamentului nostru de a dezvolta Cegeka in continuare ca si companie europeana apropiata de clientii sai. Importanta acestui aspect a crescut si mai mult in timpul pandemiei COVID-19 ”, explica Bijnens.

Din cauza crizei corona, procentul desfasurarii activitatilor prin telemunca a crescut considerabil in ultimele luni. Ca urmare si suportul oferit companiilor se realizeaza mai des de la distanta si de asemenea, din asa-numitele locatii ”nearshore”. Locatia digitala securizata pe care o folosim intern pentru desfasurarea activitatii ne permite sa continuam sa oferim suport clientilor din locatii nearshore”, concluzioneaza De Vos.

Despre Cegeka Romania

Cegeka este un furnizor european de solutii IT, incluzand servicii de dezvoltare de aplicatii end-to-end, cat si de IT team extension, servicii Cloud, infrastructura IT, servicii de date si automatizare, precum Artificial Intelligence / Machine Learning, Business Intelligence, RPA, IoT, DevOps. Cegeka isi ajuta clientii sa ramana relevanti in mediul digital, dincolo de digitalizare si evolutie in cloud, oferind solutii care au un impact real asupra business-ului clientilor.

Cegeka are peste 600 de angajati in Romania si Moldova, fiind prezenta pe piata romaneasca din 2004 si acoperind servicii de software development si infrastructura IT.

Autori

foto
CEGEKA ROMANIA SRL