loader

Cea de-a III-a Conferinta European Coaching and Mentoring Council Romania

European Coaching and Mentoring Council Romania organizeaza marti, 11 noiembrie a.c., cea de-a III-a Conferinta EMCC Romania cu participare internationala, avand tema "Shadows of leadership", la Hotel Epoque din Bucuresti

Evenimentul este adresat liderilor, profesionistilor in coaching si mentoring, profesionistilor in HR, trainerilor si consultantilor in diverse domenii, precum si tuturor celor interesati de domeniul coaching, mentoring si leadership.

 

Anul 2014 este un an important pentru EMCC Romania, deoarece este un an dedicat cresterii organizatiei si pozitionarii ei ca spatiu de intalnire al profesionistilor in coaching si mentoring precum si al tuturor celor care vor sa investeasca energie si entuziasm in extinderea culturii coaching-ului si mentoring-ului.

 

In acest moment, este nevoie de leaderi autentici care sa poata dezvolta o cultura a colaborarii si performantei sustenabile, iar EMCC Romania isi doreste sa contribuie la cresterea acestor bune practici in Romania.

 

EMCC Romania onoreaza leadership-ul si pe cei care servesc liderii si le dedica conferinta de anul acesta, avand convingerea ca, astfel, contribuie la o mai buna cunoastere a coaching-ului in formele sale de mare profunzime si eficacitate, la o mai buna cunoastere intre participanti, cei interesati de acest domeniu, si, nu in ultimul rand, la facilitarea de noi parteneriate si relatii de business.

 

La aceasta editie a Conferintei EMCC Romania, vor participa vorbitori valorosi in tematica dezvoltarii leadership-ului din Statele Unite, precum si vorbitori cu practica relevanta din Romania. Vor fi alaturi de participanti: Rob Kaiser – Presedinte Kaiser Leadership Solutions US, Ryan Ross – Vicepresedinte Global Alliances Hogan International US, Matei Georgescu – psihanalist si profesor universitar, Bogdan Ion – psihoterapeut si lector universitar, Anca Mizumschi – poeta si psihoterapeut, Amalia Sterescu – senior business consultant, Raul Rosu – coach, Reteaua de Coaching HART.

 

Gazda si moderatorul conferintei va fi Rodica Obancea – Professional Certified Coach, Vicepresedinte EMCC Romania.

 

Mai multe detalii despre tematica si programul conferintei, dar si despre inscriere, se pot obtine vizitand pagina de eveniment a EMCC Romania.
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL