loader
Ce bugete pregatesc vizitatorii la expozitia Imobiliarium din Capitala

Ce bugete pregatesc vizitatorii la expozitia Imobiliarium din Capitala

Mai sunt cateva zile pana la deschiderea primei expozitii tehnologizate de locuinte, Imobiliarium (5-7 mai, Baneasa Shopping City). Pentru a avea acces cat mai facil, peste 4.000 de persoane s-au inregistrat deja pe site-ul www.imobiliarium.ro

Conform datelor furnizate in formularul de inregistrare, 29% dintre persoanele care-si cauta locuinta dispun de un buget de 80.000 euro. in imediata apropiere se situeaza bucurestenii cu bugete de 55.000 euro (19%), iar pe locul 3 se afla cei care sunt dispusi sa plateasca 100.000 euro pentru o casa sau un apartament. Relativ putini (5%), dar usor de remarcat, sunt vizitatorii care si-au exprimat optiunea pentru imobile de peste 200.000 euro.

 

Cand vine vorba de tipul locuintei, un procent semnificativ (30%) dintre vizitatori cauta apartamente cu 3 camere, aproape la egalitate cu cei care isi doresc apartamente cu 2 camere (29%). Visul de a avea o casa este impartasit de 19% dintre cei inscrisi la Imobiliarium.

De asemenea, in formularul de inregistrare, 10%  au declarat ca vin la Imobiliarium pentru a-si cumpara o garsoniera, iar procentul este identic cu cei care cauta apartamente cu 4 camere.

Exista si un numar mic de vizitatori - 2%, care vor veni in perioada 5-7 mai la Baneasa Shopping City, pentru a achizitiona un duplex.

 

Pentru ca cele mai multe companii au sediile in sectorul 1 al Capitalei, iar transportul prin Bucuresti, in orele de varf, este grevat de tot mai multe blocaje, aproape jumatate (49%) dintre cei inscrisi pe imobiliarium.ro vor sa-si cumpere locuinta in sectorul 1. Pentru sectorul 3 au optat 19.40% si cam tot atatia (19%) isi doresc sa locuiasca in sectorul 2.

 

„In contextul in care traim o era a digitalizarii, in care cea mai mare parte a activitatilor noastre a trecut in zona online, targurile imobiliare reprezinta pentru noi oportunitatea perfecta de a lua pulsul pietei, de a avea contact direct cu potentialii clienti, de a comunica si de a vedea in mod nemijlocit ce-si doresc oamenii.  La prima editie a Imobiliarium, Greenfield Baneasa vine cu o oferta noua de apartamente ce vor fi livrate chiar in luna mai, apartamente de 2, 3 si 4 camere aflate in Cartierul Platanilor, cea de-a treia faza a proiectului”, a declarat Bartosz Puzdrowski, CEO Impact Developer & Contractor.

 

Expozitia Imobiliarium vine cu peste 6.000 de case si apartamente, dar si imobile-monument istoric si case de vacanta. Fiecare expozant va avea ochelari VR cu ajutorul carora va putea vizualiza o parte din imobilele din oferte.

 

Intrarea este gratuita doar pentru persoanele care se inregistreaza pe www.imobiliarium.ro, pana joi, 4 mai, inclusiv. in perioada evenimentului, vizitatorii care nu detin codul primit online vor plati o taxa de 20 lei.

Autori

foto
UNIVERSUM EVENTS SRL