loader
Care sunt tendintele si directiile de business si ce schimbari de strategie pregatesc liderii marilor companii din Romania pentru adaptarea la „noua normalitate”

Care sunt tendintele si directiile de business si ce schimbari de strategie pregatesc liderii marilor companii din Romania pentru adaptarea la „noua normalitate”

Live, 23 Septembrie, ora 10:00

Miercuri, 23 septembrie, începând cu ora 10:00, are loc prima editie Live/online din seria de trei conferinte exclusiviste CEO Conference – Shaping the Future  din acest an, care va reuni liderii celor mai mari companii din România într-o dezbatere despre Macro-trends and strategy shifts after lockdown”, într-un eveniment marca Doingbusiness.ro.

În cadrul acestei sesiuni, lideri reprezentativi pentru domeniile lor de activitate vor împartasi din experienta si planurile lor de redresare si dezvoltare a companiilor pe care le conduc dar si a industriilor din care fac parte acestea sau pe care le influenteaza prin serviciile pe care le ofera, pentru a oferi inspiratie, idei si directii de urmat în aceasta perioada dominata de incertitudine si schimbari.

Discutiile se vor concentra pe trei segmente majore: Financiar, Tehnologie si Healthcare, prezentand rolul acestora în dezvoltarea generala a economiei si ramificatiile pe care acestea le implica la nivelul întregului sistem de business din România.

Astfel, împreuna cu invitatii din panel, dar si cu participantii, vom încerca sa gasim raspunsuri la intrebari precum:

  • Cum poate ajuta piata de capital la redresarea economica post-pandemie?
  • Ce au în vedere managerii de firme de Private Equity atunci când se gândesc la investitii sau exituri in aceste momente?
  • Cum schimba Covid-19 sistemul de sanatate prin inovare (AI, Cloud, Big Data, telehealth)?
  • În ce industrii se simte cel mai puternic accelerarea proceselor de automatizare, robotizare si transformare digitala si care este rolul industriei IT în sustinerea acestor schimbari?

Speakerii care îsi vor expune ideile si vor dezbate subiectele propuse în cadrul acestei editii, prin exemple aplicate si solutii implementate, sunt:

Chairman: Marius Persinaru, CEO Antreprenor & Consultant Strategic si Organizational.

Keynote Speaker: Cristian Nacu, Senior Country Officer, IFC

  • Elisabeta Moraru, Country Manager, Google România
  • Adrian Tanase, Director General, Bursa de Valori Bucuresti
  • Iulian Trandafir, CEO, Alliance Healthcare România
  • Costin Avram, General Manager, Crystal System
  • Sorin Petcu – General Manager, IQVIA România.

„Traversam o perioada pe care nimeni nu a anticipat-o si pentru care nimeni nu a fost cu adevarat pregatit. Acum, mai mult decat oricând, trebuie sa aratam flexibilitate si putere de adaptare la situatii neprevazute. Trebuie regândite strategii, reasezate structuri organizationale, adaptate modele si procese de lucru si, nu în ultimul rând, redefinite culturi si mentalitati în cadrul companiilor. Avem nevoie de lideri cu viziune care sa anticipeze trendurile dar si de exemple de bune practici care sa ne ghideze pasii spre o dezvoltare sustenabila. Asta ne dorim sa promovam si sa aducem de fiecare data în fata oamenilor de afaceri prin conferintele CEO Conference – Shaping the Future”, declara Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro & Kompass România.

Evenimentul va fi transmis live, de la sediul Bursei de Valori Bucuresti, cu ajutorul unei platforme avansate de redare online a evenimentelor, care permite inclusiv interactiunea video cu participantii, acestia având posibilitatea de a intra în direct pentru a adresa întrebari si mesaje speakerilor sau celorlalti participanti, folosind microfonul si camera video a propriului dispozitiv. Înregistrarea la eveniment se poate face pe pagina evenimentului: www.ceoconference.ro.

 

Partenerii evenimentului sunt: Alliance Healthcare Romania, Bursa de Valori Bucuresti, Crystal System, IQVIA, Google Romania, Kompass Romania, iar British Romanian Chamber of Commerce ne este alaturi în calitate de Organizatie Suport.

Promovarea evenimentului este susținuta de parteneri de prestigiu, precum AGERPRES,  Financial Market, Spațiul Construit, SoftLead, SPOT Media, Cariereonline, Jurnalul de Afaceri, Prahova Business, Bucuresti Business.