loader
Caravana de conferinte Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient” ajunge pentru prima data la Satu Mare pe 11 iunie 2024

Caravana de conferinte Business Evolution cu tema ”Finantare. Digitalizare. Management eficient” ajunge pentru prima data la Satu Mare pe 11 iunie 2024

Peste 500 de oameni de afaceri din Oradea, Craiova si Suceava au beneficiat de solutiile prezentate la Business Evolution

Dupa succesul din aprilie de la Suceava, unde seria de evenimente Business Evolution a ajuns pentru prima data, road show-ul de dezvoltare a afacerilor organizat de Doingbusiness.ro marcheaza o noua premiera - editia care va avea loc pe 11 iunie 2024 la Satu Mare, la Hotel Aurora, de la 8:30 la 13:30.

Principalul obiectiv al acestui eveniment, dedicat promovarii solutiilor si ideilor inovatoare de la liderii si expertii celor mai performante companii, este de a explora si valorifica resursele necesare pentru dezvoltarea sustenabila a afacerilor din regiune, in fata provocarilor actuale.

La Satu Mare se vor discuta teme esentiale precum finantarea si digitalizarea companiilor, utilizarea Inteligentei Artificiale (AI) in vanzari si marketing, precum si implementarea de solutii noi. Evenimentul va aborda strategii si tactici inovatoare pentru adaptarea continua la cerintele dinamice ale clientilor si pietei, facilitand astfel o dezvoltare durabila si competitiva a firmelor. Conferinta va oferi oportunitati valoroase de networking intre participanti, contribuind la cresterea economica si la sustenabilitatea afacerilor locale.

In acest context, road show-ul Business Evolution ofera raspunsuri si solutii relevante la cele mai importante intrebari si preocupari ale managerilor si antreprenorilor.

Evenimentul este sustinut de urmatorii Parteneri Institutionali: Camera de Comert si Industrie Satu Mare, Patronatul IMM Satu Mare, RMKT, Maramures Business Club, Asociatia Firmelor Bihorene, RBL Maramures.

Partenerul Principal este Raiffeisen Bank Romania. Partenerii evenimentului sunt: Orange Business, Tudor Galos Consulting, Wise Money Fonduri Europene, Kompass Romania, DigiQuery, Valoria Business Solutions, One-IT si Zetea.

Agenda conferintei include doua sesiuni care abordeaza strategii pentru dezvoltare si prezentari practice dupa cum urmeaza:

08:30 – 09:00 – Inregistrarea participantilor

09:00 – 11:00 – Strategii pentru dezvoltare, evolutia mediului de afaceri

• Daniela Culic - Director General, Camera de Comert si Industrie Satu Mare

• Crina Dunca – Presedinte, Patronatul IMM Satu Mare

• Iustin Moldovan – Director Regional IMM Ardealul Nou, Raiffeisen Bank Romania

• Cristian Turcin – Cloud, Colocation & Professional Services Product Manager, Orange Business

• Silviu Zetea – Antreprenor, creator al Brandului “ZETEA”

11:00 – 11:30 – Pauza de cafea si networking

11:30 – 13:30 – How To...? – Prezentari aplicate si discutii interactive

• Alina Ungurianu – Chief Executive Officer, Wise Money Fonduri Europene

• Irina Vijoli – Founding Partner, DigiQuery

• Tudor Galos – Senior Consultant, Tudor Galos Consulting

• Nicolae Ontiu – Chief Executive Officer, ONE-IT

• Dumitru Ion – CEO, Doingbusiness.ro si Kompass Romania

Radu Soviani, cunoscut analist si jurnalist economic, va modera discutiile despre solutiile de finantare, evolutie si transformarea digitala sustenabila, cresterea si extinderea ariei vanzarilor, impactul AI in business, dar si aspecte specifice mediului de afaceri local si regional.

„Anul acesta mergem cu seria de conferinte Business Evolution in zone ale tarii cu un potential economic semnificativ. Astfel, dupa prima editie de la Suceava, ajungem tot pentru prima data la Satu Mare. Avem pe agenda evenimentului subiecte precum solutiile de finantare, solutiile pentru cresterea vanzarilor sau pentru motivarea angajatilor. Managerii si antreprenorii care isi vor rezerva un loc la Business Evolution Satu Mare vor avea ocazia sa acumuleze cunostinte valoroase si sa isi extinda reteaua profesionala, contribuind astfel la cresterea economica si prosperitatea regiunii”, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro si Kompass Romania, organizatorul evenimentului.

Participarea la Business Evolution este o oportunitate pentru toti membrii din conducerea companiilor, precum si pentru managerii departamentelor de dezvoltare, IT, vanzari, marketing care vor putea face schimb de idei pentru impartasi cele mai bune practici si a asculta specialistii si expertii invitati ca vorbitori.

De asemenea, conferinta le va oferi participantilor oportunitatea de a relationa cu alti lideri de business si de a obtine informatii despre cele mai recente tendinte si evolutii din diverse industrii.

Parteneri media ai evenimentului sunt: Transilvania Business Magazine, Agerpres, Revista Cariere, HR Manager, Financial Market, Jurnalul de Afaceri, Jurnal de Craiova, Prahova Business, Spotmedia.ro, SpatiulConstruit.ro, Reusita si Bucuresti Business.

La conferinta se pot inscrie pana la 3 participanti din cadrul unei firme. Participarea nu implica nicio taxa. Inregistrarile se pot face online la: www.businessevolution.ro

Pentru mai multe informatii persoana de contact este Madalina Popescu: madalina.popescu@doingbusiness.ro.

Alaturati-va conversatiei de pe retelele sociale folosind urmatoarele hashtag-uri: #BusinessEvolution2024, #Transformare, #Finantare, #Digitalizare, #Sustenabilitate

 

                                                                                                                 * * *

Despre Business Evolution

De peste 16 ani, Business Evolution este cel mai important road show de conferinte dedicate top managementului companiilor, antreprenorilor, dar si managerilor departamentelor de dezvoltare, IT, financiar, marketing sau vanzari pentru a discuta cele mai recente tendinte si evolutii din mediul macro-enonomic, precum si tendinte si oportunitati. Seria de conferinte Business Evolution ofera participantilor o platforma pentru a face schimb de idei, a impartasi cele mai bune practici si a interactiona cu experti de top in domeniu. Pentru mai multe informatii vizitati: www.businessevolution.ro

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro SRL, agentie de marketing, comunicare si business developement este una dintre cele mai dinamice, inovatoare si eficienta agentie care ofera servicii integrate pentru segmentul B2B: organizare de evenimente de afaceri, servicii de direct marketing, generare lead-uri de vanzari, studii de piata si studii de satisfactie a clientilor, digital marketing, publishing multimedia, online & print, proiecte speciale, inovatoare customizate si nu in ultimul rand acces la aplicatii smart de prospectare si business development.

www.doingbusiness.ro este unul  dintre cele mai cuprinzatoare portaluri de afaceri din Romania ce ofera acces la: studii si perspective asupra evolutiilor economice, interviuri cu directori generali si lideri din industrie, cele mai importante stiri de afaceri zilnice, clasamentele celor mai mari companii din Romania, evenimente de afaceri importante, date financiare pe 5 ani pentru 800.000 de companii locale, inclusiv publicatia premium multimedia Major Companies in Romania sau noul proiect Business & Drive.

CEO Conference – Shaping the Future este cel mai important eveniment pentru liderii de top in afaceri din Romania organizat de doua ori pe an de Doingbusiness.ro in parteneriat cu mari companii din Romania.

Aflati mai multe pe: www.doingbusiness.ro

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL