loader
PwC Romania il promoveaza pe George Ureche in rolul de Partener

PwC Romania il promoveaza pe George Ureche in rolul de Partener

George are o experienta vasta in domeniul M&A, coordonand de-a lungul timpului numeroase proiecte de fuziuni si achizitii pentru clienti din sectoare diverse

PwC Romania anunta ca George Ureche devine Partener de Tranzactii in cadrul practicii de Servicii de Consultanta in Tranzactii, incepand cu 1 iulie 2024.

Il felicit pe George pentru acest pas foarte important in cariera care inseamna o recunoastere a rezultatelor de pana acum si o confirmare a succesului sau in domeniul consultantei. Sunt convins ca va continua sa contribuie la dezvoltarea practicii noastre de M&A, care a avut o evolutie remarcabila in ultimii ani, precum si la coordonarea proiectelor noastre dedicate antreprenorilor”, a declarat Dinu Bumbacea, Country Managing Partner PwC Romania.

Ma bucur ca fac parte din echipa de M&A PwC Romania care a realizat numeroase tranzactii de anvergura. Tot ceea ce facem ne reprezinta si sper sa realizam in continuare proiecte de succes alaturi de clienti exceptionali, sa validam impreuna valoarea unor companii devenite campioni locali si regionali”, a declarat George Ureche.

George are o experienta vasta in domeniul M&A, coordonand de-a lungul timpului numeroase proiecte de fuziuni si achizitii pentru clienti din sectoare diverse precum media, IT, retail, transport si logistica, telecom, servicii financiare, turism, agricultura, energie, productie specializata si industria farmaceutica. Experienta sa include de asemenea functii de Director General si Director de Dezvoltare a Afacerii, cu responsabilitati in domenii de finantare corporativa, management de proiect, strategie si operatiuni si finantare de proiect, in companii din domeniul media. 

George este licentiat in Matematica, detine un doctorat la „Scoala de Studii Avansate a Academiei Romane”, precum si o diploma de MBA in cadrul programului romano-canadian Executive MBA.

Despre PwC

Misiunea PwC este de a construi incredere in cadrul societatii si de a contribui la rezolvarea unor probleme importante. Suntem o retea de firme prezenta in 151 de tari cu mai mult de 364.000 de profesionisti ce ofera servicii de calitate in domeniul auditului, consultantei fiscale si consultantei pentru afaceri. Spuneti-ne care sunt lucrurile importante pentru dumneavoastra si descoperiti mai multe informatii despre noi vizitand site-ul www.pwc.ro.

PwC se refera la reteaua de firme PwC si/sau la una dintre firmele membre, fiecare dintre acestea fiind o entitate juridica.

© 2024 PwC. Toate drepturile rezervate.

Autori

foto
PRICEWATERHOUSECOOPERS SERVICII SRL