loader
Business rEvolution Bucuresti:   “Incercati sa uitati cum ati facut afaceri pana acum si sa spuneti: de maine vreau sa fac altfel”

Business rEvolution Bucuresti: “Incercati sa uitati cum ati facut afaceri pana acum si sa spuneti: de maine vreau sa fac altfel”

Peste 200 de oameni de afaceri si manageri de mari companii au participat la Bucuresti la evenimentul Business (r)Evolution. Ei au aflat cum pot fi nu doar supravietuitori ci castigatori ai Revolutiei Digitale.

Business (r)Evolution, organizat de Doingbusiness.ro, a avut loc in data de 10 mai 2017, la Bucuresti. Evenimentul este parte a proiectului national care a debutat la Iasi in 21 martie 2017, iar dupa evenimentele din Brasov si Bucuresti va continua la Arad (14 iunie), Targu Mures, Craiova, Piatra-Neamt si Oradea.

 

,,Lumea se schimba. Este concluzia cvasi-unanima a participantilor la conferinta iar folosirea eficienta a revolutiei digitale face diferenta nu numai intre castigatori si perdanti dar, asa cum au subliniat speakerii prezenti la Bucuresti, este si o chestiune de supravietuire’’, a declarat Dumitru Ion, CEO Doingbusiness.ro.

 

,,Va invit sa faceti un exercitiu: sa incercati sa uitati cum ati facut afaceri pana acum si sa spuneti: de maine vreau sa fac altfel’’, a transmis celor peste 200 de participanti Razvan Ionescu - Director Marketing Segment Business, Telekom. ,,E o lume care se schimba cu totul, iar instrumentele pe care le oferim sunt in masura nu numai sa asigure supravietuirea afacerilor, dar, prin alocare eficienta de reurse umane in contextul revolutiei digitale, companiile raman cu un bazin de personal pe care il pot folosi pentru a isi dezvolta afacerea si nu doar pentru a o tine in functiune’’, a sustinut un participant in cadrul sesiunii dedicate strategiei in afaceri.

 

,,Acum, principala problema a companiilor din Romania nu mai este sa isi gaseasca clienti, ci sa ii satisfaca pe deplin pe cei existenti’’ a spus in cadrul conferintei Radu Craciun - CEO BCR Pensii, in perceptia caruia principalul risc pentru economia Romaniei vine din exterior, chiar daca Statele Unite se afla intr-un ciclu lung de crestere economica. ,,Clientii pot fi satisfacuti si daca reusesti sa iti elimini costurile inutile’’, a sustinut Xavier Hucklenbruch, Managing Director, Finder Financials, care a aratat ca numai prin utilizarea unor solutii la indemana care creaza claritate si ordine in departamentele financiare si de achizitie ale companiilor, economiile instantanee pot atinge 3% din cifa de afaceri.

 

Previziunile economice pentru anul 2017 au fost intregite cu puncte de vedere ale lui Victor Maghiari - Central Europe Digital Manager, Oracle si Gabriel Biris – Partener, Biris-Goran Legal+Tax.

 

Instrumentele si tacticile de optimizare a costurilor si maximizare a profitului prin digitalizare au fost dezvoltate in cadrul conferintei de catre Xavier Hucklenbruch, Managing Director, Finder Financials si Sebastian Anghel - Director Vanzari MultiDataSoft, iar Elena Badea - Managing Partner Valoria Business Solutions si Dana Tudor Tanase - Managing Partner Creative&Bright au  aratat in ce masura este adoptata digitalizarea in Romania si cum poate ajuta aceasta la cresterea performantei angajatilor.

 

Iar in cadrul sesiunii de workshop de dezvoltare personala Mihai Stanescu - RoCoach, cel care a adus in urma cu multi ani coaching-ul in Romania, si Elena Badea, au expus cateva dintre principiile unui leadership de succes si mecanismele motivatiei.

 

Business (r)Evolution este sustinut de Telekom Romania.

Parteneri ai evenimentului de la Bucuresti au fost Finder Financials, Alpha Bank, Multi Data Soft – Partener Gold Oracle, BCR Pensii, Biris – Goran, Creative&Bright, RoCoach, Valoria, conferinta fiind sustinuta si de Edenred, Ines Group, HL Display, IT Arena, Biowaver.

Sustinerea media a conferintei a fost asigurata de Agerpres, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, ManagerExpress, Cariere, RBE Connect, spatiulconstruit.ro, Prbox.ro, Ctrl-D, bucuresteni.ro, MANPRES, Calendarevenimente.

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL