loader
Best Employer Fest - editia a II-a. Festival de bune practici “employee experience”

Best Employer Fest - editia a II-a. Festival de bune practici “employee experience”

Impreuna constientizam cum crestem sensul - Eveniment hibrid, 8 iunie 2022, orele 13.00- 17.30

Revista HR Manager impreuna cu partenerul sau Humanistic organizeaza o noua editie Best Employer Fest, pe 8 iunie 2022, eveniment ce se va desfasura in format hibrid: onsite, la Hotel Capital Plaza si online.

Evenimentul este un festival dedicat eforturilor interne de a atrage, a motiva si a sustine angajatii si specialistii valorosi, intr-o perioada tumultoasa cum a fost cea marcata de ultimul an si jumatate.

Recunoasterea de “Angajator de Top” vine in urma alinierii si existentei unei strategii de Resurse Umane si Leadership foarte bine pusa la punct. Este unul dintre principalele rezultate ale intregii echipe de HR. Iata de unde si importanta pe care dorim sa o acordam acestui subiect. Fie ca au aplicat sau nu pentru recunoasterea de angajator de top, companiile depun eforturi constante, au strategii si directii clare pentru a atrage experti.

Best Employer Fest este locul unde echipele de HR se intalnesc pentru a se bucura si a-si impartasi intreaga diversitate de proiecte pe care le deruleaza pentru colegii lor. Se iau idei. Se schimba bune practici. Se ofera si primeste feedback si toti participantii se pot intoarce in cadrul companiilor, mai bogati si cu o noua energie, pentru a continua proiectele lor.

Vor fi puse sub lumina reflectorului efortul si ideile, munca sustinuta a echipelor de HR ce conduc an de an in recunoasterea organizatiei de a fi angajatorul deziderabil.

Invitatii precum si companiile pe care le reprezinta sunt dintre cei mai apreciati in domeniile lor:

  • Luminita Florea, Director People & Culture, Philip Morris Romania
  • Andreea Fasui, HR Manager, Softelligence
  • Iuliana Florea, HR Director, La Fantana Romania
  • Catalina Musat, HR Manager, Metropolitan Life
  • Alice Nistor, HR Business Partner Team Leader, Continental Sibiu
  • Maria Dohotari, Human Resources Business Partner, Flex
  • Gabriela Draghia, Co-fondator, Pluria
  • Adelina Iftime-Blagean, Counsel, Wolf Theiss
  • Roxana Pirvu, Recruitment Operations Manager, Romanian Software
  • Vasile Alecsandru Strat, Associate Professor, Dept. of Statistics & Econometrics Dean of Bucharest Business School

Moderatori ai evenimentului sunt Iulia Buciuman, Managing Partner, HUMANISTIC si Mihai ZANT, Business Coach, Managing Partner HUMANISTIC.

Anul acesta, la BEST EMPLOYER FEST celebram sensul si efortul colectiv!

Salutam munca HR Admin si Generalistilor, salutam munca Centrelor de Expertiza, salutam momentele, strategiile si initiativele prin care am facut stakeholder management, salutam strategia de resurse umane, planurile pe care le sustinem, cateodata pe care le aparam si pe care le implementam, indiferent de department.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina evenimentului aici: https://revistacariere.ro/eveniment-cariere/best-employer-fest-editia-a-2-a/

Prezentarile si discutiile se vor desfasura in limba romana. In timpul webinarului, va exista un chat live prin intermediul caruia veti avea posibilitatea de a adresa intrebari.

Participarea la acest webinar este gratuita si se face pe baza confirmarii inregistrarii.

Pentru informatii organizatorice puteti contacta pe e-mail oganizatorul, la adresa: evenimente@cariereonline.ro.

Parteneri: Conteinental, Flex, Romanian Software, La Fantana, Phillip Morris Romania, Pluria, Softelligence, Egger, Metropolitan Life, Wolf Theiss.

Partener academic: Bucharest Business School

Parteneri media: CARIERE, BIZ, HR Club, DoingBusiness.ro, Jurnalul de Afaceri, CONAF, Financial Intelligence, Hipo, Portal HR, Psychologies, Repatriot, Spotmedia, Wall-Street.

Autori