loader
Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL, impreuna cu EY Romania, au asistat Revolut Bank in legatura cu lansarea creditului de nevoi personale negarantat pentru consumatorii romani

Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL, impreuna cu EY Romania, au asistat Revolut Bank in legatura cu lansarea creditului de nevoi personale negarantat pentru consumatorii romani

Revolut, super-aplicatia financiara poate acorda, din august 2022, credite de nevoi personale negarantate, cu o suma maxima de 125.000 lei, in doar cateva minute

Intr-un proiect important pentru piata bancara romaneasca, Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL si EY Romania au asistat Revolut Bank in procesul de lansare a primului sau produs de creditare. Revolut, super-aplicatia financiara care ofera servicii bancare celor peste 2 milioane de clienti in Romania, poate acorda, din august 2022, credite de nevoi personale negarantate, cu o suma maxima de 125.000 lei, in doar cateva minute.

Aplicatia financiara a fost actualizata in conformitate cu reglementarile legale in materie pentru a permite intr-un mod extrem de facil si rapid parcurgerea tuturor etapelor procesului de creditare (ex. depunerea cererii, semnarea contractului de credit cu ajutorul unei semnaturi electronice calificate, modificarea datei de rambursare, realizarea de rambursari anticipate).

Echipa de avocati din cadrul Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL a fost coordonata de Radu Diaconu (Partener Coordonator) si Gabriela Neagu (Managing Associate). De asemenea, practica de consultanta a EY Romania a fost implicata in acest proiect prin Carmen Adamescu (Partener) si Bogdan Picerea (Manager).

Intrarea pe piata de creditare este un pas firesc pentru Revolut in vederea consolidarii pozitiei sale de institutie bancara pe piata romaneasca. Suntem extrem de bucurosi si onorati de faptul ca am putut fi implicati in acest proiect important atat pentru clientul nostru, dar si pentru sistemul financiar din Romania”, a spus Gabriela Neagu, Managing Associate, Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL.

Din august 2022, creditul de nevoi personale, un produs responsabil oferit de Revolut Bank, a devenit disponibil pentru clientii romani, care s-au alaturat astfel celor din Lituania, Polonia si Irlanda. Obiectivul nostru ramane acela de a pune la dispozitia clientilor nostri servicii bancare simple, usor de folosit si inteles, cu costuri transparente si competitive. Le multumim partenerilor nostri care au contribuit la punerea acestui produs la dispozitia clientilor nostri si le suntem recunoscatori utilizatorilor Revolut pentru incredere, materializata prin interesul ridicat manifestat si pentru acest produs, inca din primele zile de la lansarea pe piata locala“, a declarat Gabriela Simion, General Manager al subsidiarei Revolut Romania si Head of Lending.

Despre Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL

 Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL (denumita anterior Radu si Asociatii SPRL) este o societate de avocati ce ofera servicii juridice complete, care includ atat servicii de consultanta juridica cat si asistenta si reprezentare in fata instantelor de judecata, avand o practica importanta de controverse si dispute fiscale.

 Bancila, Diaconu si Asociatii SPRL este membra a societatilor din grupul Ernst & Young Global Ltd si face parte din reteaua globala EY Law, aflata in plina expansiune, in cadrul careia lucreaza peste 2400 de avocati in mai mult de 90 de jurisdictii.

Experienta noastra a fost recunoscuta de piata si de publicatii internationale.

Chambers Global 2019 a recunoscut practica noastra de Corporate/M&A in timp ce Chambers Europe 2019, 2020, 2021 si 2022 au plasat practica noastra de Controverse si Dispute Fiscale pe banda 1. Totodata, The Legal 500 Europe, Middle East and Africa 2019, 2020, 2021 si 2022 au premiat practicile noastre de Drept Comercial, Drept Societar / M&A, Drept Imobiliar si Dreptul Muncii, editiile 2020, 2021 si 2022 plasand practica de Controverse si Dispute Fiscale pe pozitia 1.

 Pentru detalii, va rugam sa accesati: www.bdattorneys.ro

Despre Revolut

Revolut este prima super-aplicatie financiara care ajuta utilizatorii din toata lumea sa isi foloseasca la maximum fondurile de care dispun. In 2015, Revolut s-a lansat in Marea Britanie, cu servicii de transfer de bani si schimb valutar. In prezent, peste 20 milioane de clienti din lume, din care mai mult de 2 milioane din Romania, folosesc serviciile inovatoare Revolut pentru a realiza peste 250 de milioane de tranzactii pe luna.

Prin intermediul conturilor personale sau corporate, Revolut ajuta clientii de pretutindeni sa-si mentina echilibrul financiar, sa dispuna mai eficient de banii lor, sa se conecteze rapid cu semenii lor sau cu cei apropiati, oriunde s-ar afla.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL
foto
BANCILA, DIACONU SI ASOCIATII SPRL