loader
Augustin Boer a fost numit Partener BDO Romania in cadrul diviziei Business Advisory

Augustin Boer a fost numit Partener BDO Romania in cadrul diviziei Business Advisory

Augustin este si membru in Consiliului Director si in Comisia de Certificare a Consultantilor in Management (CMC) din cadrul Asociatiei Consultantilor in Management din Romania (AMCOR)

Cu o experienta de peste 20 de ani in consultanta financiara si institutionala in sectorul infrastructurii publice atat in Romania cat si la nivel international, Augustin Boer si-a pus major amprenta asupra dezvoltarii sectorului de servicii municipale din Romania. El a fost implicat in proiecte de infrastructura promovate de Institutii Financiare Internationale (BERD, BEI, Banca Mondiala, Uniunea Europeana, KfW si USAID) atat in Europa (Romania, Bulgaria, Moldova, Muntenegru, Cipru si Turcia), cat si in Orientul Mijlociu (Iordania) si Asia Centrala (Republica Kirghiza, Azerbaijan, Armenia, Kazakhstan, Tajikistan si Mongolia).

Mai mult, Augustin este membru in Consiliului Director si in Comisia de Certificare a Consultantilor in Management (CMC) din cadrul Asociatiei Consultantilor in Management din Romania (AMCOR).

Intr-un mediu de afaceri care se schimba intr-un ritm mai accelerat ca oricand sub presiunea tehnologiilor disruptive si a efectelor pandemiei, rolul consultantilor in management devine din ce in ce mai important pentru a ajuta institutiile publice si organizatiile sa inteleaga si sa gestioneze provocarile si riscurile cu care se confrunta in noua economie globala si sa continue sa inoveze pentru a asigura o dezvoltare durabila.

Sunt increzator in perspectivele BDO de a ramane un partener de nadejde in dezvoltarea instructurii din Romania ca pilon de baza al cresterii nivelului de trai si al dezvoltarii mediului de afaceri pe baze sustenabile.”, declara Augustin Boer.

Despre BDO Romania

Prezenta pe piata locala din anul 1992, BDO Romania are peste 250 de angajati si birouri in Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Sibiu si Chisinau. Avand o echipa solida de specialisti cu experienta intr-o gama larga de servicii si industrii, BDO ofera clientilor sai servicii de audit financiar, contabilitate, payroll, Business Advisory, taxe, preturi de transfer, consultanta financiara, juridica si de management. Compania face parte din reteaua internationala BDO, fondata in 1963, si care detine in prezent 1600 de birouri si 91.000 de angajati  in 167 de tari. 

Autori

foto
BDO AUDIT SRL