loader
Arctic deschide centre de vaccinare in cele doua fabrici ale sale, la Gaesti si Ulmi

Arctic deschide centre de vaccinare in cele doua fabrici ale sale, la Gaesti si Ulmi

Actiunea derulata de compania Arctic urmareste sa sustina campania nationala de vaccinare impotriva virusului SARS-COV-2

Arctic, liderul pietei de electrocasnice din Romania, a deschis un centru de vaccinare impotriva Covid-19 in cadrul fabricii sale de frigidere din Gaesti, urmand sa extinda campania de vaccinare si la unitatea de la Ulmi, unde sunt produse masini de spalat rufe.

Actiunea derulata de compania Arctic urmareste sa sustina campania nationala de vaccinare impotriva virusului SARS-COV-2, fiind desfasurata in parteneriat cu Directia de Sanatate Publica Dambovita si Regina Maria.

La centrele de vaccinare organizate de Arctic se vor putea imuniza angajatii companiei, familiile acestora, inclusiv partenerii si subcontractorii. Toate persoanele carora li se va administra vaccinul vor fi inregistrate in Registrul Electronic National de Vaccinari. Serul cu care se va face imunizarea este Pfizer, iar rapelul va fi organizat tot de catre companie, in aceleasi conditii, peste 21 de zile calendaristice.

In toata aceasta perioada plina de provocari, am tratat cu prioritate sanatatea angajatilor nostri si a familiilor acestora si am aplicat cu cea mai mare responsabilitate toate masurile de preventie. Am actionat in permanenta proactiv si am venit in sprijinul comunitatilor si a personalului medical care duce in continuare aceasta lupta. Prin aceasta campanie de vaccinare, care are ca scop imunizarea angajatilor si a familiilor acestora, venim din nou cu o solutie reala si facem un pas important catre revenirea la ceea ce vom putea numi o noua normalitate”, a declarat Murat Buyukerk, Chief Executive Officer Arctic.

In prima zi de vaccinare la centrul deschis in fabrica de la Gaesti au fost imunizate peste 250 de persoane.

Despre Arctic:

Arctic, liderul pietei de electrocasnice din Romania, este una dintre cele mai puternice companii din Romania, si in acelasi timp unul dintre cei mai importanti angajatori si exportatori ai Romaniei. Cu aproximativ 5.500 de angajati, compania exporta 62% din productia totala in peste 74 de tari.

Cu o istorie de aproape jumatate de secol, Arctic este parte din grupul Arçelik din anul 2002, perioada in care si-a crescut semnificativ atat cifra de afaceri, cat si capacitatea de productie.

Compania detine cea mai mare fabrica de electrocasnice din Europa continentala, unitatea de la Gaesti producand pana in prezent peste 38 de milioane de aparate frigorifice. De asemenea, detine si singura fabrica Industry 4.0 din Romania si una din putinele din Europa, fabrica din Ulmi, Dambovita, care va atinge o capacitate de productie de 2.2 milioane de unitati pe an, la finalizarea investitiei. 

Autori

foto
ARCTIC SA