loader
Antreprenor in Romania: Provocarile antreprenoriatului autohton; Educatie, Leadership, Fiscalitate, Legislatie

Antreprenor in Romania: Provocarile antreprenoriatului autohton; Educatie, Leadership, Fiscalitate, Legislatie

Revista CARIERE organizeaza un eveniment dedicat antreprenorilor, Antreprenor in Romania, in data de 7 iunie 2018, la Hotel Residence Arc de Triomphe, Bucuresti.

Vom dezbate impreuna cu invitatii nostri speciali care sunt provocarile si oportunitatile antreprenoriatului in Romania, in 2018. Speakerii sunt antreprenori din Romania care au curajul de a concura de la egal la egal cu marile companii ale business-ului local si care creeaza oportunitati acolo unde ceilalti vad doar obstacole. Sunt oamenii care prin viziune si dinamism, printr-o lupta continua cu piedicile birocratice, creeaza si cresc companii de succes.


Evenimentul va reuni peste 100 de participanti: Antreprenori, factori de decizie, CEO din companii medii si mari.


In cadrul conferintei vom aborda teme cum ar fi:


• Companie antreprenoriala – vis sau viziune? Provocarile unui business solid;


• Despre cultura antreprenoriala la romani. Aptitudini si comportamente antreprenoriale;


• Educatia antreprenoriala. Rolul educatiei de business in succesul antreprenorial;


• Antreprenoriat, intraprenoriat si sperante pentru piata muncii;


• Diferente intre leadership-ul antreprenorial si leadership-ul corporatist.


Key note Speaker: Stefano Colli-Lanzi, CEO si Fondator, Gi Group.


Stefano Colli-Lanzi a inceput in 1998 calatoria antreprenoriala, fondand Générale Industrielle Italia, astazi Gi Group. De atunci a urmat cresterea companiei ca presedinte si CEO. Astazi, Gi Group este una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii pentru dezvoltarea pietei fortei de munca. Compania este prezenta in peste 40 de tari din Europa, Africa, Asia si America.


Printre speakeri se numara: Felix Toma, Country Manager Gi Group Romania & Bulgaria; Bibiana Stanciulov, Director General Sonimpex Topoloveni; Virginia Otel, President PWN Romania; Stefan Darabus, Director regional, Europa Centrala si de Sud Hope and Homes for Children; Oana Marinescu, Managing director OMA Vision; Ilinca Paun, CEO, EA- The Entrepreneurship Academy si altii.


Moderatorul evenimentului: Daniela Palade Teodorescu, Redactor-Sef Revista CARIERE.
Partener Principal: Gi Group Romania.
Partener Educational: The Entrepreneurship Academy.
Partener Anual: Romanian Software.
Partener de Networking: Secom.
Parteneri Media: Revista HR Manager, HR Club, Revista Biz, Wall-Street.ro, Portal HR, Doing Business, Jurnalul de Afaceri, Repatriot, Elite Business Women.


Mai multe detalii legate de participare si inscrieri puteti afla de pe site-ul evenimentului https://www.cariereonline.ro/events/antreprenor-romania.
 

Autori