loader
O noua editie a EY Entrepreneur Of The Year

O noua editie a EY Entrepreneur Of The Year

Firmele romanesti sunt invitate in competitia internationala a antreprenorilor.

EY Entrepreneur Of The Year este singura competitie pentru antreprenori care se organizeaza la nivel global, peste 10.000 de antreprenori din intreaga lume fiind nominalizati in cadrul acesteia in fiecare an. Competitia se desfasoara in 145 de orase din peste 60 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala.

In Romania, EY Entrepreneur Of The Year a ajuns in acest an la cea de a patra editie. Inscrierile au inceput astazi si se vor incheia pe 3 septembrie 2018. La finalul procesului de jurizare se vor acorda doua premii: EY Entrepreneur Of The Year si Emerging Entrepreneur Of The Year.

Scopul principal al programului este acela de a pune in valoare povestile de succes ale antreprenorilor romani si de a recunoaste realizarile lor remarcabile in business, incurajand astfel dezvoltarea activitatii antreprenoriale din Romania si a unui mediu antreprenorial dinamic.

„Antreprenorii sunt cei care transforma mediul de business, care creeaza tendinte si isi cresc afacerea pe un set solid de valori. Prin aceasta competitie, misiunea noastra este de a sustine antreprenorii romani care doresc sa isi creasca prezenta pe pietele externe si sa devina lideri regionali, sau chiar de nivel mondial. EY Entrepreneur Of The Year este un prilej de a le recunoaste valoarea si de a-i conecta la o retea internationala de antreprenori si specialisti de marca, din diverse industrii”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.


Editia EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2018 va avea urmatorul calendar:


• Inscrierea candidatilor: 23 mai – 3 septembrie 2018
• Interviuri cu antreprenorii candidati: 17 septembrie – 30 octombrie 2018
• Prima si a doua runda de jurizare: 15 noiembrie 2018 si 5 decembrie 2018
• Ceremonia nationala de premiere: februarie 2019
• Gala EY Entrepreneur Of The Year: iunie 2019, Monte Carlo


Juriul independent este alcatuit din cinci antreprenori, dintre care doi castigatori ai editiei anterioare, Cristi Covaciu, CEO IPEC (castigator EOY 2016, Presedinte juriu), Daniel Dines, CEO UiPath (castigator Emerging EOY 2016), Doina Popescu, Managing partner, ForeVest Capital Partners, Marius Stefan, CEO Autonom Rent a Car si Vasile Armenean, CEO Betty Ice.

Conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year sunt urmatoarele: antreprenorul sa aiba o afacere care sa fie infiintata de cel putin 3 ani, sa aiba cifra de afaceri in ultimii 2 ani si un numar minim de 10 angajati. Candidatul trebuie sa joace un rol activ in afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie, este important insa ca operatiunile afacerii sa se desfasoare in cea mai mare parte in Romania.

In cadrul acestei editii, echipa EY Romania va acorda un premiu de excelenta unei afaceri de familie din Romania, care va dovedi ca este pregatita pentru o tranzitie armonioasa catre o noua generatie si catre un business sustenabil. Primul premiu Family Business Excellence Award i-a revenit in 2017 familiei Buluc, care conduce grupul Farmexim, alcatuit din trei companii: Farmexim S.A., Help Net Farma S.A., Green Net S.A.

In acest an s-au alaturat competitiei, ca sponsori, BCR (sponsor principal) si Fan Courier.


Pentru mai multe detalii despre program va rugam accesati http://www.ey.com/ro/en/home/ey-romania-entrepreneur-of-the-year.
 

Autori

foto
ERNST & YOUNG SUPPORT SERVICES SRL