loader
Andrei Frunza este noul CEO al platformei de recrutare online BestJobs

Andrei Frunza este noul CEO al platformei de recrutare online BestJobs

Andrei Frunza preia conducerea operatiunilor BestJobs de la Calin Fusu, care a fondat platforma de recrutare online in 2001

BestJobs, una dintre cele mai importante companii din domeniul recrutarii online din Romania, anunta numirea lui Andrei Frunza in pozitia de Chief Executive Officer. Noul CEO va coordona strategia de crestere a BestJobs in pietele in care activeaza, cu obiectivul de a accelera dezvoltarea companiei pe termen lung si de a oferi angajatorilor si candidatilor solutii relevante de recrutare.

Andrei Frunza preia conducerea operatiunilor BestJobs de la Calin Fusu, care a fondat platforma de recrutare online in 2001. Cu o experienta de peste 20 de ani in managementul mai multor business-uri din domeniul tehnologiei, din care aproape jumatate in rol de CEO, Andrei Frunza se va concentra pe dezvoltarea BestJobs si a portofoliului de solutii, cu un rol major in consolidarea pietei de recrutare online din Romania.

Expertiza lui Andrei in business-uri online si in domeniul din care face parte BestJobs, abilitatile de leadership si de management, precum si istoria lui cu business-urile din grupul Neogen sunt atuuri foarte valoroase care vor accelera planurile BestJobs. Ii predau stafeta cu incredere si stiu ca, prin viziunea lui, va continua transformarea BestJobs intr-un trendsetter in industrie”, a spus Calin Fusu, fondatorul BestJobs.

BestJobs ofera companiilor o suita complexa de solutii prin care ajuta companiile sa identifice talentele de care au nevoie si angajatii sa-si gaseasca jobul ideal. Pe langa optiunile pentru recrutare, platforma include si servicii de agentie, prin care asigura o solutie completa pentru selectia si angajarea candidatilor, simplificand procesul de identificare si recrutare a candidatilor relevanti, dar si servicii de coaching si mentorat pentru retentia si dezvoltarea echipelor existente.

Piata de recrutare se schimba, iar dinamica din ultimul an si jumatate a transformat nevoile angajatorilor si candidatilor. BestJobs este si va ramane un partener stabil, pregatit sa ofere solutii relevante adaptate tendintelor de recrutare, retentie si dezvoltare personala din piata. Ma bucur sa revin intr-un domeniu drag, intr-un rol din care voi putea sustine dezvoltarea companiei mai departe, alaturi de o echipa ambitioasa si dinamica, orientata pe rezultate”, spune Andrei Frunza, noul CEO BestJobs.

Despre BestJobs

BestJobs este una dintre cele mai importante platforme de recrutare online din Romania. Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, BestJobs a fost implicata in transformarea si inovarea industriei de recrutare online si integreaza astazi tehnologii digitale de ultima generatie si servicii conexe recrutarii pentru a oferi cele mai eficiente solutii de angajare, recrutare si de dezvoltare profesionala si personala. In orice moment, pe BestJobs sunt peste 4,6 milioane de profesionisti conectati la piata muncii, peste 25.000 de joburi si mii de freelanceri, agenti de recrutare, coachi, mentori, terapeuti, avocati si alte tipuri de specialisti.

Autori

foto
BESTJOBS RECRUTARE SA