loader
Tailent isi consolideaza echipa de top management cu doi executivi cu experienta internationala ampla pentru a sustine initiativele de globalizare si a accelera expansiunea

Tailent isi consolideaza echipa de top management cu doi executivi cu experienta internationala ampla pentru a sustine initiativele de globalizare si a accelera expansiunea

Tailent isi intensifica strategia pentru a revolutiona modul in care oamenii lucreaza, asistati de roboti software inteligenti la preturi accesibile

Tailent, compania romaneasca de tehnologie cunoscuta pentru dezvoltarea de roboti software inteligenti si pentru democratizarea accesului la solutii de Robotic Process Automation (RPA), isi consolideaza echipa de top management cu doi executivi cheie cu vasta experienta internationala, ca parte a strategiei sale de accelerare a expansiunii si de intensificare a prezentei globale. Incepand din septembrie, Laurent Binetti se alatura in calitate de Board Advisor for Strategy si Dragos Mateescu devine Head of Business Development.

                                

Cu know-how si expertiza ampla in industria IT, Laurent Binetti se va concentra pe strategia comerciala globala a Tailent, cu scopul de a consolida pozitia companiei pe harta RPA la nivel mondial si de a construi baza de clienti internationali. In rolul de Business Advisor for Strategy, Laurent Binetti isi va valorifica experienta vasta in dezvoltarea si gestionarea de linii importante de business, cu accent pe canalele de vanzari pentru clientii IMM si corporate in cadrul Tailent.

Anterior, timp de mai bine de 20 de ani, Laurent Binetti a facut parte din echipa de conducere a Dell din regiunea EMEA, cel mai recent in rolul de vicepresedinte si director general in sfera canalelor de vanzari Dell. Laurent a extins cu succes prezenta companiei in noi zone geografice si a dezvoltat noi produse si servicii. Cunostintele si viziunea de business au fost confirmate si in alte roluri in companii mari, cum ar fi CEVA Logistics, unde a ocupat pozitia de Chief Commercial Officer. Ca executiv de top, Laurent are o experienta valoroasa in transformarea si dezvoltarea cu succes a organizatiilor internationale si in implementarea strategiilor de extindere, esentiale pentru eforturile de globalizare ale Tailent.

Este timpul ca tehnologia RPA sa devina mai accesibila. Acum, mai mult ca oricand, economia globala are nevoie de instrumente fiabile si usor de utilizat in orice business, la un pret corect. Din Bucuresti, epicentrul RPA din Europa, Tailent isi intensifica strategia pentru a revolutiona modul in care oamenii lucreaza, asistati de roboti software inteligenti la preturi accesibile, si ma bucur sa fac parte din aceasta misiune”, spune Laurent Binetti, noul Business Advisor for Strategy al Tailent.

                                                          

In plus, din pozitia de Head of Business Development al Tailent, Dragos Mateescu va avea un rol major in extinderea companiei prin parteneriate globale si aliante tehnologice. Dragos se va concentra pe accelerarea prezentei globale a Tailent prin valorificarea experientei sale extinse si confirmate pe plan international in gestionarea strategiilor de dezvoltare a afacerilor si a vanzarilor, a canalelor si echipelor in companii precum Dell sau ICL (Fujitsu Services).

La Dell, Dragos Mateescu a inceput in functia de Country Manager pentru regiunea Balcanilor in 2003. Ulterior, a preluat alte roluri precum cel de Country Manager pentru Turcia, Director Regional de Vanzari pentru CEE Comercial sau Director Regional pentru Dezvoltare si Integrare Comerciala CEE, cu accent pe consolidarea si extinderea business-ului.

Ecosistemul de parteneri Tailent este esential pentru a sustine clientii sa adopte si sa extinda tehnologiile RPA, oferind angajatilor posibilitatea sa se concentreze pe inovatie si activitati relevante. Intreprinderile mici si mijlocii din intreaga lume trebuie sa accelereze digitalizarea afacerii, iar robotii software se dovedesc a fi extrem de valorosi in cresterea eficientei operationale. Abia acum incepem sa asistam la aceasta transformare revolutionara a muncii”, spune Dragos Mateescu, noul Head of Business Development al Tailent.

RPA este o industrie care s-a dezvoltat puternic in ultimii ani, iar Romania a devenit deja un important furnizor global de solutii bazate pe aceasta tehnologie. Cu noii executivi care consolideaza echipa de management, Tailent este gata sa isi creasca rolul in procesul de imbunatatire a modului in care oamenii muncesc.

Cu Laurent si Dragos in echipa, ne acceleram planurile ajutand companiile sa angajeze roboti care sa se ocupe de munca plictisitoare a colegilor din echipa. Angajatii vor beneficia de suportul tehnologiei RPA pentru a lasa sarcinile plictisitoare si repetitive pe seama robotilor software inteligenti si se vor putea implica in activitati mai creative care sa le puna mai bine in valoare competentele si expertiza”, spune Mario Popescu, CEO-ul Tailent.

Misiunea Tailent este sa democratizeze accesul la roboti software inteligenti, in special pentru IMM-uri, si sa schimbe paradigma conform careia tehnologia RPA este rezervata doar corporatiilor. Solutiile Tailent sunt foarte accesibile, iar companiile pot crea un numar nelimitat de roboti folosind Tailent Automation Platform (TAP). Robotii software pot fi instruiti cu usurinta pentru a fi utilizati imediat in orice companie, indiferent de dimensiune sau industrie, si sunt gata sa lucreze alaturi de echipele existente.

Despre Tailent

Tailent este un start-up romanesc orientat pe dezvoltarea de tehnologii inovatoare de automatizare de tip Robotic Process Automation (RPA), care schimba modul in care oamenii muncesc si fac business si ajuta companiile sa-si realizeze scopurile de automatizare. Tailent ofera o alternativa mai aproape de asteptarile clientilor, mai rapida si mai convenabila prin solutia Tailent Automation Platform (TAP).

Tailent

www.tailent.com