loader
ALUMIL Romania a inregistrat, in anul 2021, o cifra de afaceri de 90,8 milioane lei

ALUMIL Romania a inregistrat, in anul 2021, o cifra de afaceri de 90,8 milioane lei

Compania estimeaza ca in cursul anului 2021 si-a mentinut pozitia de lider de piata cu o cota estimata de aproximativ 25-28%

Alumil ROM Industry SA („ALUMIL Romania”) a inregistrat o cifra de afaceri de 90,8 milioane lei pentru 2021, insemnand o crestere de 24,5% fata de anul 2020. Profitul net inregistrat de companie anul trecut a fost de 6 milioane lei fata de 3,67 milioane lei in 2020.

Aproximativ 98,5 % din cifra de afaceri a fost realizata pe piata interna, diferenta de 1,5% reprezentand exporturi catre Alumil Industry S.R.L. din Republica Moldova, catre compania mama, Alumil Aluminium Industry S.A. din Grecia, si alte societati.

Compania estimeaza ca in cursul anului 2021 si-a mentinut pozitia de lider de piata cu o cota estimata de aproximativ 25-28%, aceasta variind intre 35% pe zona de retail si 20% pe zona de proiecte de mari dimensiuni.

Anul trecut am reusit sa consolidam si mai mult relatiile cu partenerii printr-o comunicare transparenta si continua in vederea onorarii angajamentelor asumate fata de acestia. Suntem fideli parcursului nostru de a livra excelenta atat din punct de vedere operational, cat si din perspectiva produselor comercializate.” a declarat Marius Ionita, Director General ALUMIL Romania. “Vorbim de cercetare si inovare, sistemele ALUMIL de calitate superioara fiind certificate si recunoscute la nivel international. Produsele ALUMIL raspund cerintelor variate ale pietei precum si nevoii de integrare in designul de locuinte moderne, astfel asigurand premisele unei dezvoltari durabile.”  a adaugat Marius Ionita.

Ca parte a efortului constant de a oferi solutii optime pentru constructiile contemporane, compania a dezvoltat un protofoliu de produse inovative si cu preformante deosebite: design minimalist, izolare termica avansata, niveluri ridicate de siguranta, rezistenta la conditii meteo extreme, protectie impotriva focului, a cutremurelor, diverse solutii destinate persoanelor cu dizabilitati.

                                          

De la usile de intrare si cele armoncie, pana la sistemele glisante automatizate, produsele din gama SUPREME – noua generatie de sisteme avansate ALUMIL - sunt proiectate tinand cont de standarde inalte de functionalitate si grad ridicat de eficienta energetica. Acestea pot acoperi suprafete vitrate largi in care suprafata de aluminiu vizibila este redusa considerabil, raspund cerintelor de case pasive, asigura un nivel de siguranta ridicat si, nu in ultimul rand, corespund trendurilor arhitecturale actuale.

Calitatea si respectul fata de mediul inconjurator, precum si siguranta muncii sunt principii fundamentale pentru companie, scopul urmarit fiind cel de adoptare a principiilor de dezvoltare sustenabila in toate operatiunile. Initiativele companiei pentru anul in curs tin cont in mod special de aceste aspecte si se vor concretiza intr-o serie de actiuni derulate sub umbrela responsabilitatii sociale corporative.

Pentru atingerea obiectivelor in urmatorii ani, Alumil Romania se va concentra pe cresterea calitatii serviciilor oferite clientilor, o promptitudine sporita in onorarea comenzilor si ameliorarea timpilor de livrare. Parte din acest proces o constituie platforma B2B “My Alumil”, lansata la finele anului trecut, un instrument digital oferit partenerilor, menit sa usureze procesul de achizitie. La aceasta se adauga si investitiile facute in modernizarea celor mai importante HUB-uri regionale din Cluj-Napoca si Iasi, ce ofera o flexibilitate crescuta in derularea operatiunilor la nivel zonal.

Despre ALUMIL

Alumil Rom Industry S.A. produce si comercializeaza o gama variata de sisteme pentru realizarea ferestrelor si usilor (glisante, batante, de compartimentare), a peretilor cortina, sisteme outdoor si pergole bioclimatice, accesorii aferente acestor sisteme, respectiv sisteme de utilizare a energiei din surse regenerabile. Principalele activitati ale companiei sunt cele de productie ale profilelor de aluminiu, mai exact procesarea profilelor prin montarea barierei termice si vopsire in camp electrostatic, cat si comercializarea acestora.

Alumil Romania are sediul central si showroom la Bucuresti si detine 2 HUB-uri regionale la Cluj-Napoca si Iasi, precum si puncte de vanzare in alte 6 mari orase din Romania, insumand o suprafata totala de depozitare de 27.203m² si un centru operational cu facilitati de productie si logistica la Filipestii de Padure, judetul Prahova.  Aici functioneaza o instalatie moderna de vopsire in camp electrostatic, capabila sa vopseasca profile din aluminiu in toata gama de culori RAL.

www.alumil.com/romania 

                                            

Autori

foto
ALUMIL ROM INDUSTRY SA