loader
Altex va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia ATI de la Spitalul Judetean Piatra Neamt afectata de incendiu

Altex va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia ATI de la Spitalul Judetean Piatra Neamt afectata de incendiu

Valorea aparaturii se ridica la peste 200.000 de euro

Altex, cel mai mare retailer electro-IT din Romania, anunta ca va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt, afectata pe 14 noiembrie de un incendiu.

Retailer-ul va acoperi integral costurile pentru ca sectia de terapie intensiva sa fie dotata cu aparatura necesara pentru a relua activitatea si a veni in sprijinul pacientilor de COVID-19 si nu numai. Astfel, au fost achizitionate si livrate catre Spitalul Judetean de Urgenta Piatra Neamt: ventilatoare mecanice VG70, monitoare Comen cu module pentru terapie intensiva, monitoare de transport, infuziomate, injectomate, targi si videolaringoscop. Valoarea aparaturii se ridica la peste 200.000 de euro.

,,Intr-un astfel de moment, cand ne confruntam cu o tragedie nationala, este important sa actionam rapid pentru ca fiecare secunda conteaza. Ne ocupam sa aducem in sectia de terapie intensiva a Spitalului Judetean din Piatra Neamt aparatura de cea mai buna calitate pentru ca impreuna sa depasim acest moment, sa luptam pentru vietile pacientilor, iar viitorul sa ne gaseasca mult mai pregatiti.”, declara Dan Ostahie, CEO Altex.

De la inceputul pandemiei si pana acum, Altex s-a implicat si continua sa se implice activ in sprijinirea sistemului medical din Romania. Alaturi de Fundatia Altex, retailer-ul deruleaza campania #impreuna pentru Romania. Salvam vieti prin intermediul careia, pana la acest moment, a fost donata aparatura necesara pentru sectiile de terapie intensiva de la Spitalul de Boli Infectioase din Brasov, Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Sibiu, Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Tropicale “Dr. Victor Babes” din Bucuresti, dar si de la Spitalul Clinic Colentina.

Despre Altex Romania

Altex Romania este lider pe piata de retail din Romania, cu peste 120 de magazine deschise in tara. In peste 29 de ani de provocari, Altex a trecut de la un business local de import de televizoare la liderul pietei de produse electronice, electrocasnice, IT&C si multimedia din Romania.

Inca de la infiintare, compania Altex si-a propus sa ofere produse de calitate adecvate nevoilor consumatorilor si solutii de finantare accesibile.

Altex ofera clientilor o gama variata de electrocasnice mici, electrocasnice mari, produse cosmetice, parfumuri, obiecte de voiaj, trolere, produse pentru bebelusi, articole pentru copii, biciclete electrice, masini second-hand, laptopuri, televizoare, telefoane, produse software, aspiratoare, fiare de calcat, aparate de aer conditionat, jocuri pentru PC si diverse console (cum ar fi PS sau Xbox), calculatoare pentru gaming si multe alte produse.

Serviciul de 2X diferenta versus alte magazine online sau offline asigura clientilor cel mai mic pret din Romania.

Pentru a-si ajuta clientii sa aiba acces la finantare, Altex a infiintat Credex, o companie de credite de consum, care ofera solutii optime de finantare la dobanzi scazute, pentru achizitia articolelor de pe website si din reteaua nationala de magazine.