loader
Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea lui Claudiu Ghiurluc in rolul de partener in cadrul practicii de audit

Deloitte Romania isi consolideaza echipa de conducere prin promovarea lui Claudiu Ghiurluc in rolul de partener in cadrul practicii de audit

Claudiu Ghiurluc este un profesionist foarte eficace si un expert exemplar concentrat asupra nevoilor clientilor

Deloitte Romania anunta promovarea lui Claudiu Ghiurluc, un profesionist cu experienta solida si contributii remarcabile in serviciul clientilor si in dezvoltarea echipelor, in rolul de partener in cadrul practicii de audit.

Sunt mandru de realizarile lui Claudiu: este un profesionist foarte eficace si un expert exemplar concentrat asupra nevoilor clientilor. Pasiunea sa pentru profesie, dedicarea lui in serviciul clientilor si in dezvoltarea colegilor contribuie la indeplinirea angajamentului Deloitte de a produce un impact distinctiv si de durata", a spus Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte Romania si Moldova

Steve Openshaw, Partener coordonator al practicii de audit, Deloitte Romania, a declarat: „Promovarea lui Claudiu in practica de audit este o dovada a angajamentului nostru de a sprijini profesionistii care dau dovada de cunostinte solide si de a le oferi experiente pline de provocari si oportunitati de cariera care sa le permita dezvoltarea. Sunt increzator ca rolul lui Claudiu in calitatea de lider va fi unul cheie in ceea ce priveste inovarea si consolidarea mediului de lucru participativ la nivel intern si extern si ca expertiza sa va consolida capacitatile echipei noastre de audit". 

Cu o cariera in servicii profesionale de 18 ani, Claudiu Ghiurluc s-a alaturat echipei Deloitte in 2010 si a detinut pana in acest an functia de director de audit. De-a lungul timpului, a fost responsabil de coordonarea echipelor de audit si consultanta dedicate industriei serviciilor financiare si a adus o contributie substantiala organizatiei, consolidand practica de audit si asistand numerosi actori cheie din sectorul serviciilor financiare din Romania in ceea ce priveste operatiunile, tranzactiile si raportarea IFRS. De asemenea, Claudiu este certificat de catre Asociatia Expertilor Contabili Autorizati si membru al Camerei Auditorilor Financiari din Romania.

Deloitte furnizeaza la nivel global servicii de audit, consultanta, servicii juridice, consultanta financiara si managementul riscului, servicii de consultanta fiscala si alte servicii adiacente catre clienti din sectorul public si privat provenind din industrii variate. Patru din cinci companii prezente in topul Fortune Global 500® sunt clienti Deloitte, prin intermediul retelei sale globale de firme membre care activeaza in peste 150 de tari si teritorii, oferind resurse internationale, perspective locale si servicii de cea mai inalta calitate pentru a aborda provocari de business complexe. Obiectivul Deloitte este sa creeze un impact vizibil in societate cu ajutorul celor peste 330.000 de profesionisti ai sai.

Deloitte Romania este una dintre cele mai mari companii de servicii profesionale din tara noastra si ofera, in cooperare cu Reff & Asociatii | Deloitte Legal, servicii de audit, de consultanta fiscala, servicii juridice, de consultanta in management si consultanta financiara, servicii de managementul riscului, solutii de servicii si consultanta in tehnologie, precum si alte servicii adiacente, prin intermediul a 2.000 de profesionisti.

Pentru a afla mai multe despre reteaua globala a firmelor membre, va rugam sa accesati www.deloitte.com/ro/despre.

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL