loader
A fost desemnata compania din Romania care se implica cel mai mult in starea de bine a angajatilor

A fost desemnata compania din Romania care se implica cel mai mult in starea de bine a angajatilor

KPMG a primit LOCUL 1 si titlul de ”Top WellBeing Employer of The Year”, in cadrul galei organizate de Bodyshape Transformation Centre, initiatorul competitiei ”Top WellBeing Employer of The Year”.

Conform analizei juriului de specialitate, compania castigatoare a demonstrat un angajament ferm fata de starea de bine a angajatilor sai si a creat medii de lucru care incurajeaza si sustin sanatatea, fericirea si dezvoltarea personala a echipei.

In cadrul galei de premiere, locul 2 si titlul de ”Visionary WellBeing Employer of the Year” a fost obtinut de Arctic SA, iar locul 3 si titlul de ”Innovative WellBeing Employer of the Year”, a fost ocupat de Mindit.io.

De asemenea, o recunoastere a eforturilor pentru a creste starea de bine a angajatilor la locul de munca au primit si companiile finaliste, care au obtinut “Employee Wellbeing Recognition Award”: BCR, Majorel, Provident Romania si Philip Morris.

”Un business performant are la baza oameni performanti. Iar, atunci cand oamenii din echipa au parte de comfort fizic, mental, emotional, acest lucru se va reflecta automat si in performanta. Am initiat aceasta competitie stiind, din activitatea de opt ani a centrul nostru de fitness, Bodyshape Transformation Center, cat de important este echilibrul trup-minte-suflet pentru a avea o viata calitativa. Iar acest echilibru trebuie obtinut si in timpul orelor de lucru, care ne ocupa fiecaruia cea mai mare parte a timpului zi de zi.

In 2019 Bodyshape a devenit furnizor oficial de fitness pentru Groupe Renault, astfel ca am inteles si mai bine cu ce provocari se confrunta angajatii companiilor si cum ii mobilizezi sa faca miscare. Pornind de la acest studiu de caz, ne-am dorit sa aducem in lumina reflectoarelor acele companii care investesc in starea de bine a angajatilor. Am creat competitia Top Wellbeing Employer of the Year, fiind constienti de faptul ca acestea pot contribui la crestea nivelului de sanatate prin activitate fizica a sute de mii de angajati din intreaga tara. Le multumesc tuturor companiilor care au avut curajul sa participe la acest concurs si sa ne impartaseasca din bunele lor practici”, a declarat Irina Alionte, fondator Bodyshape Transformation Center, initiatorul Top Wellbeing Employer of the Year.

Cum s-a desfasurat competitia

Companiile au aplicat pentru a participa la competitie in primavara acestui an, iar aplicatiile au fost analizate de un juriu compus din domenii complementare mediului de business si de promovare a stilului de viata sanatos: Irina Alionte - fondator Bodyshape Transformation Centre, Andreea Marin - personalitate media, promotor al vietii sanatoase, Marius Ghenea - antreprenor in serie & Business-Angel, Larisa Iordache - campioana olimpica, mondiala si europeana la gimnastica, Costin Tudor - CEO si fondator Undelucram.ro, Andra Pintican - fondator Scoala de HR si Dr. Cezar Amititeloaie - medic cardiolog si antreprenor.

Juriul de specialitate a departajat in functie urmatoarele criterii:

  • Viziunea companiei cu privire la wellbeing-ul angajatilor
  • Strategia pentru wellbeing-ul angajatilor
  • Programe de wellbeing implementate in ultimele 12 luni
  • Impactul pozitiv in organizatie, inclusiv modalitati de monitorizare si masurare
  • Inovatia adusa in cadrul programelor de wellbeing implementate

Marele premiu, inmanat de Elisabeta Lipa

Marele premiu Top WellBeing Employer of the Year a fost acordat de Elisabeta Lipa, Presedintele Agentiei pentru Sport.

“Ascultandu-va pe toti cei care ati urcat aici, pe scena, am tras niste concluzii - Daca vrei sa fii sanatos, esti obligat sa faci miscare. Miscarea nu inseamna performanta. Sa nu va imaginati ca va recomand sa participati la sase editii ale Jocurilor Olimpice. Va recomand sa va miscati, pentru ca miscarea iti da o stare de bine, sportul te ajuta sa fii sanatos, sportul inseamna socializare, spirit de echipa, si, cand toate aceste ingrediente sunt amestecate, o sa vedeti ce angajati fericiti o sa aveti”, a declarat Elisabeta Lipa.

Gala Top WellBeing Employer of the Year 2023 a fost prezentata de Andreea Marin. Cunoscuta pentru promovarea constanta a unui stil de viata sanatos, Andreea Marin a subliniat importanta derularii acestui proiect: ”Gala aduce in lumina reflectoarelor acele companii care promoveaza, sprijina cum se cuvine si incurajeaza starea de bine a angajatilor, sanatatea lor fizica si psihica, intelegand si legatura directa cu eficienta oamenilor in munca lor. Este un demers de tip win-win, intr-o lume in care din ce in ce mai mult se simte nevoia unei balante corecte intre viata privata si cea profesionala, intre creativitate si starea de sanatate, productivitate pe termen lung a companiilor si implinirea angajatilor.  

Abordarea holistica a bunastarii in companii presupune atentia pentru ceea ce numim wellness, luand in calcul sanatatea fizica, mentala si emotionala, deopotriva”, a declarat Andreea Marin.

Competitia Top WellBeing Employer of the Year va continua anul viitor cu o noua editie.

 


 

ORGANIZATOR: Bodyshape Transformation Centre

Partener principal: Undelucram.ro

Parteneri media: Saptamana Financiara, Money.ro, Profit.ro, Business Mark, Scoala de HR, Confederatia Nationala pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF)

Partener educational: Shakespeare School

Partener institutional: British Romanian Chamber of Commerce (BRCC), Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania

 

Despre organizatorul competitiei:

Bodyshape Transformation Centre este un centru de fitness tip „boutique” din Bucuresti, fondat in anul 2015 de Irina Alionte care a gandit si implementat un concept unic si inovator de transformare corporala, menit sa aduca schimbari pozitive si semnificative in vietile oamenilor.

Astfel, conceptul Bodyshape imbina planul de antrenamente personalizate cu nutritia dar si cu coaching-ul pe partea de motivatie si mindset, pentru a obtine rezultatele dorite.

Cu o abordare holistica a transformarii corporale, Bodyshape Transformation Centre promoveaza stilul de viata activ, la orice varsta, incurajeaza adoptarea obiceiurilor sanatoase si ofera un mediu de antrenament distractiv, prietenos, relaxant si motivant. Fiecare program este adaptat nevoilor si nivelului de fitness al fiecarui individ, asigurand astfel o experienta personalizata si eficienta.

Echipa Bodyshape este formata din antrenori experimentati, specialisti de top in fitness si nutritie, dedicati sa ofere clientilor cele mai bune rezultate posibile si sa-i inspire sa atinga obiectivele de transformare personala.

In cei 8 ani de existenta, echipa Bodyshape a reusit sa ”topeasca” in total peste 7,000 de kilograme de pe corpurile bucurestenilor si sa inspire peste 2,000 de povesti de succes.

Bodyshape Transformation Centre in cifre:

  • 8 ani de experienta
  • +600 de participanti in fitness retreats marca Bodyshape
  • 450 de aparitii media in presa scrisa, TV si radio
  • Peste 50 de personalitati media si influencers care s-au antrenat la Bodyshape
  • +100 de workshop-uri, seminarii si conferinte tinute in corporatii

 

Autori

foto
BORN2SUCCEED CONSULTING SRL