loader
15 puncte de recoltare inaugurate de Synevo anul acesta. Doua lansări consecutive la Cluj Napoca si Brasov

15 puncte de recoltare inaugurate de Synevo anul acesta. Doua lansări consecutive la Cluj Napoca si Brasov

In urma lansarii celor 15 puncte de recoltare, reteaua Synevo a atins o cota de acoperire puternica in 36 de judete si 50 de orase

Synevo Romania, liderul pietei locale de servicii de diagnostic de laborator, a inaugurat recent doua centre de recoltare in orasele Brasov si Cluj Napoca. Acestea sunt unitătile cu numărul patru in ambele localităti. Compania mai detine in cele doua orase cate un laborator modern care deserveste si localitătile din apropiere. In urma lansării celor doua puncte de recoltare, reteaua Synevo a ajuns la nivel national la 113 centre de acest tip si 17 laboratoare, avand o acoperire puternica in 36 de judete si 50 de orase.

Noul punct de recoltare din Brasov este amplasat pe Bulevardul Alexandru Vlahută, nr.39, iar cel din Cluj Napoca este amplasat in Cartierul Zorilor, pe strada Observatorului, nr. 90, in apropiere de Spitalul Clinic de Recuperare.

Synevo si-a consolidat in 2019 prezenta in centrul tării unde a mai inaugurat trei centre de recoltare in Sfantul Gheorghe, Targu Mures si Sibiu. Synevo este prezentaacum in Transilvania cu 18 de puncte de recoltare si trei laboratoare amplasate in opt judete, respectiv 11 localităti. Judetul cu cea mai puternicaprezentain regiune este Cluj, Synevo activand aici in orasele Cluj Napoca (un laborator si patru centre de recoltare), Floresti si Campia Turzii. In judetul Brasov compania mai detine un centru de recoltare in Săcele, pe langacele patru din orasul Brasov.

2019 a fost un an de extindere si consolidare a prezentei Synevo in Transilvania, aducand astfel cat mai aproape de pacientii de aici o paletaextrem de vastade teste realizate la un nivel de acuratete ridicat si intr-un interval de timp scurt, ca urmare a investitiilor realizate constant pentru dezvoltarea tehnologică”, a declarat Radu Piciu- Director Regional Zona Centru Synevo Romania.

Synevo Romania este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din Romania. Dupaprimele sase luni ale acestui an grupul Medicover a raportat caDivizia de Servicii de  Diagnostic din care face parte Synevo Romania a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decat anul trecut.

Laboratorul Central din apropierea orasului Bucuresti este una dintre cele mai mari unităti de acest tip, fiind un hub regional care deserveste pacienti din cinci tări diferite din Europa de Sud-Est. Compania a achizitionat anul trecut aici un nou echipament Cobas complet, unic in Romania, pentru care a alocat fonduri totale de 1,1 milioane euro. Acesta permite efectuarea unui număr de aproximativ 8.000 de teste/oră, cu acuratete maximă.

 Pe parcursul anului 2018 Synevo a inaugurat 21 de centre de recoltare in toatatara. Anul acesta compania a adăugat retelei 15 centre de recoltare si un laborator.

Despre Synevo Romania

Synevo este liderul in diagnostic de laborator din Romania, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale si avansate, in toate domeniile de diagnostic clinic de laborator. La finalul anului 2018, Synevo Romania administra o retea nationalade 16 laboratoare si 99 de centre de recoltare a probelor biologice, efectuand pe parcursul intregului aproximativ 16 milioane de teste.

Synevo Romania face parte din Medicover – unul dintre cei mai importanti furnizori internationali de servicii medicale si de diagnostic, infiintat in 1995 (www.medicover.com).

Pentru mai multe informatii, vizitati www.synevo.ro

Autori

foto
SYNEVO ROMANIA SRL