loader
Facem imposibilul, posibil - intotdeauna DA cu grupul Kopel New Sixt

Facem imposibilul, posibil - intotdeauna DA cu grupul Kopel New Sixt

Interviu MCR: Tal Lahav, CEO SIXT New Kopel Group

I: Ati devenit CEO al Grupului SIXT New Kopel in ianuarie 2017 dupa ce ati fost CFO si vicepresedinte CEO. Cat de diferita a fost activitatea dvs. in prima parte a anului comparativ cu asteptarile dvs.? De ce?

 

Tal Lahav: Experienta mea anterioara de CFO si deputy CEO m-a ajutat in mod semnificativ sa inteleg mai bine si sa asimilez provocarea de a fi CEO. În calitate de director financiar si director general adjunct, am fost pe deplin implicat in strategia si implementarea tuturor proiectelor cheie ale companiei, ceea ce m-a ajutat sa ma familiarizez cu complexitatea afacerii si cu nevoile actuale. Personal, sunt un manager pus pe treaba si echipa mea stie ca usa mea este intotdeauna deschisa pentru toate nevoile si situatiile, pentru fiecare angajat. Fac parte din echipa ca antrenor si, mai intai de toate, fac parte din misiunea "Întotdeauna Da". Asta inseamna ca exista intotdeauna un "DA" in tot imposibilul pe care il facem posibil si "o buna vointa" si "un zambet" in toate activitatile zilnice.

 

I: Grupul SIXT New Kopel acopera de la leasing operational la rent-a-car, vanzari de autoturisme noi si pre-detinute si intretinerea si repararea autoturismelor. Care a fost cel mai bun domeniu pentru SIXT New Kopel Group si de ce, in 2017? Care sunt asteptarile dvs. pentru anul 2018?

 

Tal Lahav: Suntem prima companie de leasing operational din Romania ?i una dintre companiile de top de rent-a-car si leasing operational pe piata autohtona. Grupul SIXT New Kopel Group este unic in ceea ce priveste conceptele "One-Stop Shop" si "Always Yes". Grupul nostru isi asuma o pozitie de lider de piata in activitatile sale, ca rezultat direct al concentrarii pe furnizarea de servicii de cea mai buna calitate, flexibilitate si solutii personalizate pentru clientii si partenerii nostri.

 

Puteti citi interviul integral, in limba engleza, aici.

Autori

foto
NEW KOPEL ROMANIA SRL