loader
We as Web: Tinta de afaceri de 21 milioane Euro si echipa de peste 500 de dezvoltatori, la final de 2023

We as Web: Tinta de afaceri de 21 milioane Euro si echipa de peste 500 de dezvoltatori, la final de 2023

Tintele pentru anul in curs includ un avans al profitului la 4,2 milioane de Euro, dar si continuarea extinderii in noi regiuni

• Compania de dezvoltare software si furnizare servicii digitale a incheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro

• We as Web a incheiat 2022 cu un profit net de 2 milioane Euro si tinteste mai mult decat dublarea acestuia – 4,2 milioane de Euro la finele anului

• Compania a deschis noi birouri in Albania, Serbia si Turcia

We as Web, companie de dezvoltare software si furnizor de servicii digitale complete, estimeaza afaceri de 21 milioane de Euro si extinderea echipei la peste 500 de dezvoltatori, la finele anului 2023.

Evolutia noastra consistenta din 2022 va accelera, pe parcursul acestui an. Ne-am propus obiective ambitioase si ne vom continua expansiunea, atat geografic, prin noi birouri menite sa atraga resurse locale sau sa deschida noi piete de vanzare, cat si ca echipa si competente pe care le putem pune oricand la dispozitia clientilor nostri”, declara Gabriel Zahan, CEO, We as Web.

We as Web a incheiat 2022 cu afaceri de 10 milioane de Euro si un profit net de 2 milioane Euro. La finele anului trecut, echipa includea peste 350 de profesionisti IT.

Tintele pentru anul in curs includ un avans al profitului la 4,2 milioane de Euro, dar si continuarea extinderii in noi regiuni.  Compania a deschis, recent, noi birouri in Albania, Serbia si Turcia.

De asemenea, compania este prezenta in Cluj-Napoca, Bucuresti, Craiova, Brasov, Iasi, Timisoara si Chisinau. We as Web furnizeaza servicii catre companii din Romania, Germania, Irlanda, Franta, Austria, Marea Britanie si SUA.

We as Web are focus, pe termen scurt si mediu, pe deschiderea de birouri in Germania, Marea Britanie, SUA si zona statelor nordice.

We as Web a devenit una dintre cele mai mari companii IT cu actionariat 100% romanesc din tara. We as Web a fost fondata in urma cu cinci ani ca o companie de produs, iar din 2021, activitatea s-a concentrat pe furnizarea de servicii de outsourcing in dezvoltarea de software, ce includ team si staff augmentation. Mai multe informatii despre companie sunt disponibile pe pagina www.weasweb.com.