loader
Valoarea afacerii cognitive. Liderii din domeniul cognitiv si AI evalueaza ce functioneaza si ce urmeaza

Valoarea afacerii cognitive. Liderii din domeniul cognitiv si AI evalueaza ce functioneaza si ce urmeaza

Cu toate discutiile despre tehnologiile de inteligenta cognitiva si inteligenta artificiala (AI) in cercurile de afaceri de astazi, este firesc sa ne intrebam daca aceste capacitati au un impact masurabil.

Deloitte a cerut unora dintre cei mai agresivi adoptatori de tehnologii cognitive cum s-au descurcat pana in prezent, concentrandu-se pe 250 de lideri "constienti de cognitive" din cadrul companiilor "cognitiv-active". De la impactul asupra locurilor de munca la obiectivele lor specifice si exact cu privire la tehnologiile cognitive pe care le utilizeaza, Deloitte Cognitive Survey impartaseste opiniile lor cu lumea afacerilor. Tehnologiile cognitive devin omniprezente in lumea consumatorilor.


Adesea, fara a realiza acest lucru, multi dintre noi folosesc machine learning, RPA, inteligenta masinilor, analiza volumelor mari de date, AI, prelucrarea limbajului natural, recunoasterea imaginii si capacitatile similare in viata noastra personala. Firmele inovatoare isi vor aplica experientele personale pentru a reimagina munca in cadrul companiilor lor.

 

Puteti citi articolul integral, in limba engleza, aici.

 

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL