loader

Upgrade gratuit la Windows 10 Pro

Fiti cu un pas inainte cu upgrade-ul la Windows 10. Economisiti timp, imbunatatiti productivitatea si cresteti securitatea datelor.
Numai utilizatorii de dispozitive pe care ruleaza versiunile de software cu licenta Windows 7 sau Windows 8.1 pot face upgrade la Windows 10, beneficiind de oferta de upgrade gratuit.

[#https://www.microsoft.com/ro-ro/windows/windows-10-upgrade?CR_CC=200666115#]

 

Faceti upgrade la Windows 10 acum! 

 

Aceasta oferta de upgrade va ofera acces la versiunea integrala de Windows 10, nu la cea de test. Este nevoie de 3GB spatiu pentru descarcare. Se aplica tarifele standard pentru transferul de date. Pentru a beneficia de aceasta oferta gratuita, trebuie sa faceti upgrade la Windows 10 intr-o perioada de un an de la lansare. Dupa upgrade, puteti utiliza Windows 10 gratuit pe dispozitivul respectiv.

 

Oferta de upgrade la Windows 10 este valabila pentru dispozitivele calificate pentru Windows 7 si Windows 8.1, inclusiv dispozitivele pe care le detineti deja. Se aplica anumite cerinte pentru hardware/software, iar disponibilitatea caracteristicilor poate varia in functie de dispozitiv si de piata. Disponibilitatea upgrade-ului la Windows 10 pentru dispozitivele Windows Phone 8.1 poate varia in functie de OEM, operatorul de telefonie mobila sau reteaua de telefonie. Dispozitivele trebuie sa fie conectate la internet si sa aiba Actualizarile Windows activate. Este necesara actualizarea Windows 7 SP1 si Windows 8.1. Anumite versiuni sunt excluse: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise si Windows RT/RT 8.1. Clientii Active Software Assurance cu licente de volum au dreptul sa utilizeze ofertele enterprise de upgrade la Windows 10 in afara acestei oferte. Pentru a determina compatibilitatea si alte informatii importante pentru instalare, accesati site-ul web al producatorului si pagina de specificatii Windows 10. in timp, se pot aplica cerinte suplimentare pentru actualizari. Securitatea si caracteristicile sunt actualizate automat, iar aceasta optiune este activa in permanenta. Consultati pagina Cum sa faceti upgrade la Windows 10 pentru detalii.
 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL