loader
tbi bank semneaza un parteneriat cu Destine Broker care ofera posibilitatea clientilor sa-si plateasca asigurarile, inclusiv RCA, in rate fara dobanda

tbi bank semneaza un parteneriat cu Destine Broker care ofera posibilitatea clientilor sa-si plateasca asigurarile, inclusiv RCA, in rate fara dobanda

tbi bank a demarat un parteneriat cu Destine Broker de Asigurare-Reasigurare pentru a-i ajuta pe clienti sa-si cumpere asigurari prin solutia Cumpara acum, plateste mai tarziu (BNPL) in 4 rate fara dobanda, sau 6 -12 rate cu dobanda

Primele de asigurare, in special RCA, au crescut semnificativ in Romania in ultimul an, in unele cazuri cu peste 50%, potrivit datelor din piata, iar tendinta este posibil sa continue si in 2023. In acest context, tbi bank a demarat  un parteneriat cu Destine Broker de Asigurare-Reasigurare pentru a-i ajuta pe clienti sa-si cumpere asigurari prin solutia Cumpara acum, plateste mai tarziu (BNPL) in 4 rate fara dobanda, sau 6 -12 rate cu dobanda.

BNPL le permite consumatorilor sa imparta costul total al oricarei achizitii in rate, fara dobanda sau comisioane, si este un instrument eficient care sprijina incluziunea financiara si sociala. In acest fel, clientii isi pot permite sa faca achizitii mai des sau de valoare mai mare, in timp ce comerciantii isi sporesc vanzarile.

Cresterea costurilor pentru asigurarea auto din ultimul an, pe fondul accelerarii inflatiei, devine o provocare pentru tot mai multi proprietari de masini din Romania. Asigurarea RCA este obligatorie si,  prin urmare, este o cheltuiala care nu poate fi evitata atunci cand detii o masina. Parteneriatul cu Destine Broker ne permite sa fim alaturi de romanii care isi doresc o alternativa mai buna si mai eficienta de a o plati”, a declarat Gergana Staykova, Market Leader, tbi.

Destine Broker este una dintre cele mai bune 3 companii romanesti specializate in activitati de brokeraj in asigurari, care ofera o gama larga de produse, expertiza tehnica, consultanta de specialitate, servicii inovatoare si solutii financiare adaptate nevoilor clientilor.

Cresterile de pret din ultimul an sunt semnificative, iar cumparatorii simt o presiune tot mai mare. Prin incheierea acordului cu tbi, le putem oferi oamenilor posibilitatea de a mai elibera din aceasta tensiune. In acest fel, pentru noi, ca afacere, ne putem astepta la o extindere a bazei de clienti si la o crestere a vanzarilor, ceea ce ar sustine dezvoltarea noastra in aceste vremuri dificile”, a declarat Daniela Ichim, Director Departament Credite, Destine Broker.

Despre tbi bank

tbi bank este o banca tip "challenger" din Europa de Sud-Est si leader BNPL in regiune, care se adreseaza consumatorilor, comerciantilor si IMM-urilor, oferind finantare si servicii suplimentare integrate prin intermediul unei retele largi de canale si platforme "phigitale". In prezent opereaza in Bulgaria, Romania, Grecia, Germania si Lituania. Prin diverse canale digitale, o retea proprie de canale 300+ de sucursale si parteneriate de incredere cu circa 20.000 de comercianti tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienti in septembrie 2022. Modelul sau de afaceri de succes si abordarea orientata spre client, au dus la transformarea sa intr-una din cele mai profitabile si eficiente banci din Europa de Sud-Est.