loader
TBI Bank incheie un parteneriat cu STIHL, unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori globali de utilaje pentru silvicultura, gradinarit si agricultura

TBI Bank incheie un parteneriat cu STIHL, unul dintre cei mai mari producatori si distribuitori globali de utilaje pentru silvicultura, gradinarit si agricultura

tbi bank, o banca challenger de top din Europa de Sud-Est, se asociaza cu STIHL, unul dintre cei mai importanti producatori si distribuitori de utilaje pentru silvicultura si gradinarit din lume, pentru a-i sustine pe cei interesati de achizitia echipamentelor necesare pentru amenajarea spatiilor verzi.

Parteneriatul dintre tbi bank si STIHL Romania a început în acest an, iar din aceasta toamna ofera clientilor posibilitatea de a achizitiona produse STIHL prin intermediul instrumentelor de finantare BNPL, în 4 rate fara dobanda (pentru valori de pana la 2.000 lei) sau pana la 60 de rate fixe (pentru valori de pana la 50.000 lei). Finantarea poate fi obtinuta în 5 minute, iar rambursarea integrala în avans se poate face oricand, fara costuri.

„Existenta spatiilor verzi este foarte importanta, cu totii ne dorim un aer mai curat si o zona în care sa putem face diferite activitati fizice pentru a avea o viata mai sanatoasa. Pentru a-i ajuta pe romani sa duca o viata mai sanatoasa, le oferim posibilitatea de a obtine mai usor finantare  pentru achizitionarea de echipamente de gradinarit de calitate, iar STIHL este un partener pe care ne putem baza în acest sens”, spune Ionut Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

Prezent în Romania din 1997, STIHL lucreaza exclusiv prin intermediul retelei de 211 distribuitori autorizati, cu un total de 357 de magazine partenere. La nivel mondial, are peste 55.000 de distribuitori autorizati în peste 160 de tari si, datorita calitatii superioare a produselor si serviciilor oferite, STIHL a devenit alegerea preferata a profesionistilor si pasionatilor de gradinarit din întreaga lume.

„Principalul nostru obiectiv a fost dintotdeauna sa oferim o experienta completa celor care lucreaza în natura sau care îsi amenajeaza gradina exact asa cum îsi doresc. Cu ajutorul unui partener puternic, precum tbi bank, ne putem atinge mai usor obiectivele si putem fi mai aproape de clientii nostri”, a declarat Florinel Radu, Director Comercial, STIHL Romania.

 

Despre tbi bank

tbi bank este o banca de tip ”challenger” din Europa de Sud-Est si lider regional in domeniul solutiilor de plata alternative, care a construit un ecosistem prin imbinarea instrumentelor de finantare cu shopping-ul pentru a raspunde nevoilor clientilor. Se concentreaza pe sprijinirea comerciantilor pentru a-si dezvolta afacerile, precum si pe oferirea de produse si servicii financiare consumatorilor, care sa le faca viata mai usoara. In prezent, opereaza in Bulgaria, Romania, Grecia, Germania si Lituania. Prin diverse canale digitale si parteneriate de incredere cu aproape 20.000 de comercianti, tbi are un portofoliu de 2 milioane de clienti si a acordat aproape 550.000 de credite in 2022. Modelul sau de afaceri si abordarea axata pe client au dus la transformarea sa intr-una dintre cele mai profitabile si eficiente banci din regiune.

 

Despre STIHL

Grupul STIHL dezvolta, produce si distribuie unelte electrice pentru silvicultura profesionala si agricultura, precum si pentru intretinerea gradinilor si peisagistica, pentru industria constructiilor si pentru proprietarii de gradini private. Gama de produse este completata de solutii si servicii digitale. Produsele sunt vandute prin intermediul distribuitorilor autorizati si al magazinelor online proprii STIHL, care vor fi extinse la nivel international in urmatorii ani – in prezent 42 de sucursale de vanzari si marketing, aproximativ 120 de importatori si peste 55.000 de distribuitori autorizati in peste 160 de Tari. STIHL produce global in sapte tari: Germania, SUA, Brazilia, Elvetia, Austria, China si Filipine. Din 1971 STIHL este cea mai vanduta marca de motoferastraie la nivel mondial. Societatea a fost infiinTata in 1926 si are sediul in Waiblingen, langa Stuttgart. STIHL a realizat o cifra de afaceri de 5,49 miliarde de euro in 2022, cu 20.552 angajati la nivel mondial.

Autori

foto
TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI