loader
tbi bank a inregistrat in 2023 o crestere de 25% pe segmentul finantarilor auto

tbi bank a inregistrat in 2023 o crestere de 25% pe segmentul finantarilor auto

Aceasta dinamica pozitiva se reflecta si in performanta tbi, cu o majorare de 25% in cererile de finantare auto fata de anul 2022, evidentiind astfel angajamentul bancii de a sustine romanii in achizitia de vehicule

In contextul economic actual, achizitionarea unui autovehicul poate reprezenta o investitie considerabila pentru multi romani, iar oferirea unor conditii de finantare avantajoase si eficiente reprezinta o provocare constanta. In 2023, numarul inmatricularilor de autoturisme noi a atins cifra de 141.788 unitati, marcand o crestere de 9,63% comparativ cu anul precedent, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM). Aceasta dinamica pozitiva se reflecta si in performanta tbi, cu o majorare de 25% in cererile de finantare auto fata de anul 2022, evidentiind astfel angajamentul bancii de a sustine romanii in achizitia de vehicule, in ciuda oricaror dificultati financiare.

Valoarea totala finantata a inregistrat, de asemenea, o crestere robusta de aproximativ 21%, un indicator clar al rolului esential jucat de banca in facilitarea accesului la achizitii auto. tbi bank a procesat un numar record de solicitari de finantare pentru achizitii auto in ultimul an, iar solutia sa integrata de finantare a devenit un instrument cheie pentru romanii dornici sa achizitioneze un vehicul, punand la dispozitie accesul la peste 2.000 de parteneri din sectorul auto si oferind un proces de finantare simplu si rapid.

Solutia de creditare tbi bank este accesibila pe un flux 100% online dar si in locatiile fizice ale partenerilor si ofera clientilor un raspuns rapid la cererile lor de imprumut, in doar cateva minute. In plus, banca ofera clientilor planuri financiare personalizate si oferte care se potrivesc situatiei lor financiare.

Ne angajam sa oferim clientilor nostri solutii personalizate pentru a face cat mai usor procesul de cumparare a unei masini, stiind ca multi nu au acces imediat la finantarea necesara. Succesul nostru in finantarile auto demonstreaza ca suntem concentrati pe a oferi optiuni de finantare eficiente, care conteaza cu adevarat in contextul economic de azi”, spune Ionut Sabadac, VP Merchant Solutions, tbi bank.

In orase precum Bucuresti, Timisoara, Cluj, Bacau, Iasi, Ploiesti si Buzau a fost inregistrata cea mai mare cerere de finantare pentru achizitia de masini. Performanta solutiei de finantare tbi bank a fost recent recompensata cu un premiu gold in cadrul Digital Finance Awards 2024 din Grecia pentru cele mai bune solutii digitale Embedded Finance & BaaS.

Autori

foto
TBI BANK EAD SOFIA - SUCURSALA BUCURESTI