loader
Studiu Deloitte: Perturbarea industriei auto

Studiu Deloitte: Perturbarea industriei auto

Implementarea analizelor avansate

Industria automobilelor se afla sub o presiune tot mai mare din partea vehiculelor alimentate alternativ, a tehnologiei disruptive, a concurentei sporite si a schimbarii comportamentului consumatorilor.

Viteza si amploarea schimbarilor sociale si tehnologice fac dificila mentinerea relevantei pentru consumatori si competitivitatea pietei.

Ca urmare, companiile sunt fortate sa-si reexamineze intregul model de afaceri, sa investeasca puternic in tehnologie si sa isi perfectioneze operatiunile.

In cadrul intregului lant valoric din automotive, folosirea analizelor de date pentru a intelege mai bine, pentru transmite informatii si a automatiza procesul de luare a deciziilor aduce valoare adaugata in ceea ce priveste marja operationala de conducere, cresterea veniturilor si eficienta activelor.

In acest raport, identificam trei cazuri de utilizare cu valoare ridicata, care se bazeaza pe provocari clar definite cu rezultate tangibile in afaceri. Pentru fiecare caz, identificam provocarea de afaceri si valoarea pe care o poate crea si abordarea analitica necesara pentru a construi si a implementa eficient solutia.

Studiul demonstreaza capacitatea analizelor diagnostice, predictive si prescriptive de a avea un impact asupra industriei auto prin:

- Imbunatatirea rentabilitatii investitiei pentru cheltuielile de marketing pentru a imbunatati volumul si marja de vanzari;
- Diagnosticarea cauzelor radicale pentru reducerea perioadelor de productivitate'
- Reducerea costurilor de garantie.

 

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati aici.

 

Autori

foto
DELOITTE CONSULTANTA SRL