loader
Pluriva si-a majorat cu peste 44% veniturile inregistrate in 2022 fata de 2019 - Performanta financiara in ultimii 4 ani

Pluriva si-a majorat cu peste 44% veniturile inregistrate in 2022 fata de 2019 - Performanta financiara in ultimii 4 ani

Anul 2022 a fost un an foarte bun financiar, unde compania a crescut de la 7,5 milioane lei cat a obtinut in 2019, la peste 10,9 milioane de lei in 2022

Pluriva, compania romaneasca de dezvoltare de soft ERP, a terminat anul 2022 cu o cifra de afaceri in valoare de 10,9 milioane lei, in crestere cu 31% fata de 2021 unde a obtinut afaceri de 8,3 milioane lei si o majorare de peste 44% a veniturilor din 2022 fata de anul 2019.

Nevoia de aliniere la context, trendurile economiei dar si lipsa de soft skills a resursei umane au atras dupa sine o nevoie acuta de digitalizare a proceselor din companii, fapt care a insemnat o mai mare deschidere a clientilor din portofoliul existent Pluriva catre a accesa servicii de digitalizare, consolidarea afacerii in online dar si de automatizarea fluxurilor, folosind un sistem ERP. Firmele care aveau in plan o perioada de 3 – 5 ani sa isi implementeze un sistem ERP au decis sa beneficieze mai repede de functionalitatile de organizare si de control obtinute prin aceste solutii.

Anul 2022 a fost un an foarte bun financiar, unde compania a crescut de la 7,5 milioane lei cat a obtinut in 2019, la peste 10,9 milioane de lei in 2022, reusind sa aiba venituri cumulate de aproape 27 milioane de lei in anii pandemiei, inregistrand o crestere accelerata de 22% in anii 2020 – 2022 fata de cei trei ani anteriori 2017 - 2019”, declara Georgian Rosu, General Manager, Pluriva.

Totodata, reprezentantii companiei mentioneaza faptul ca principalul serviciu, aplicatia integrata de gestiune a afacerii Pluriva ERP a ajuns la maturizare, fapt care a ajutat la obtinerea performantei de business din ultimii patru ani financiari. Incepand cu anul 2020, specialistii companiei romanesti au implementat in aplicatie, somajul tehnic, reglementarile privind telemunca, modificari legislative survenite pe fondul pandemiei. In acelasi timp, compania a pregatit din timp functionalitatile necesare pentru a acoperi noile modificari fiscale, de tipul programelor eFactura, eTransport si SAF-T, pentru a veni cu solutii in sprijinul companiilor.

Principalele domenii de activitate de unde provin clientii Pluriva, atrasi in portofoliu in ultimii 3 ani predomina firmele ce desfasoara activitate complexa: fie distributie de echipamente si consumabile si service, fie productie si distributie, fie vanzare pe mai multe canale online si offline. Analizand noile proiecte din 2020-2022 din punctul de vedere al verticalelor de afaceri din care provin clientii, se detaseaza urmatoarele domenii: farma, medical, FMCG, imobiliare, servicii de marketing si financiare.

Maturitatea produsului Pluriva ERP a adus implementari si in domenii foarte inovatoare, cum ar fi serviciile de finantare crowdfunding, energie regenerabila si electronica si telecomunicatii.

Despre Pluriva

Pluriva este o companie romaneasca de dezvoltare de software, fondata in anul 1998 de catre antreprenori romani si a inceput activitatea cu doar trei persoane care se ocupau de dezvoltarea aplicatiei si de implementarea ei, un program software de contabilitate si gestiune dedicat depozitelor. Depozitele din Romania au fost printre primii clienti ai companiei prin implementarea unui soft care sa ii ajute in organizarea activitatii.

In prezent, Pluriva are 47 de angajati, in biroul din Bucuresti, localizat in Business Center din str. Preciziei, nr. 1 unde dezvolta si implementeaza software ERP pentru aproximativ 1.500 de clienti din domenii diverse. In portofoliul Pluriva, regasim companii precum Dobrogea Grup, Lensa, OTI Group, Jerry's Pizza, TipTop, Meli Melo, Zipper, Savini Due, Hofigal, Agropan, Sartorom, Fresenius Romania, Global Technical Services, Euromedia sau Unior Tepid.

Pluriva continua si anul acesta sa fie Partenerul pentru Inovatie al Concursului Ecvestru Karpatia Horse Show 2024, un parteneriat cu traditie pentru companie, inceput cu ani in urma.

Pentru detalii, accesati https://www.pluriva.com

Autori

foto
PLURIVA INTEGRATIVE BUSINESS TOOLS