loader
NEXTBASE iQ - UN PLUS DE SIGURANTA PE DRUMURILE DIN ROMANIA!

NEXTBASE iQ - UN PLUS DE SIGURANTA PE DRUMURILE DIN ROMANIA!

Camera auto DVR nextbase iQ alimentata de IA este acum disponibila in Romania

Nextbase, liderul european in tehnologia camerelor de bord, anunta astazi disponibilitatea camerei auto inteligente Nextbase iQ alimentata de inteligenta artificiala (IA), conectata la 4G IoT in Romania. Nextbase iQ a fost numit cel mai bun si inovativ sistem de securitate pentru vehicule, la CES 2024, fiind inclus si in lista TIME Best Inventions. Aceasta reprezinta prima si singura platforma aftermarket din lume pentru vehicule conectate.

"La nivel mondial, cererea pentru camera de bord Nextbase iQ a depasit previziunile noastre", a declarat Richard Browning, Director de Marketing si Vanzari pentru Nextbase. ” Am fost extrem de entuziasmati sa lansam Nextbase iQ in Europa, unde, in ultimii cinci ani,  am avut o cota do-minanta de piata cu camerele noastre auto din seria 2, iar acum Nextbase iQ este disponibila si in Romania.”

Gama Nextbase iQ

Gama Nextbase iQ ofera trei optiuni de rezolutie, 1K (1080p), 2K (1440p) si 4K, precum si o optiune pentru camera din spate (1440p). Impreuna cu camera din cabina incorporata, cu infrarosu, sunt acoperite toate unghiurile. Aceste camere sunt dotate cu tehnologii de securitate avansate, oferind un nivel de protectie comparabil cu cel al sistemelor smart home de top. Cu Nextbase iQ, utilizatorii beneficiaza de o experienta de condus mai sigura si confortabila, avand la dispozitie toate aceste functii direct in masina.

In plus, fata de caracteristicile cheie precum GPS, Enhanced Infrared Nocturn Vision si On-device Voice control alimentat de Picovoice, Nextbase iQ introduce diverse caracteristici unice in lume:

Remote Live View prin intermediul aplicatiei iQ, ofera access la ce se intampla in sau in jurul vehiculului, in orice moment. De asemenea, aplicatia permite utilizatorilor, sa transmita live, sa declanseze o alarma sonora, sa vizualizeze, sa partajeze istoricul video si multe altele.

SmartSense Parking permite utilizatorilor sa activeze sau sa dezactiveze alertele la distanta furnizate de tehnologia Nextbase, care se bazeaza pe radarul de constientizare spatiala. Aceste notificari sunt extrem de utile, deoarece ii ajuta pe utilizatori sa fie constienti de potentialele amenintari din jurul vehiculului lor, incurajandu-i sa actioneze in avans pentru a evita situatii nedorite.

Guardian Mode, permite utilizatorilor sa seteze parametri pentru alerte la distanta atunci cand lasa vehiculul unei alte persoane, cum ar fi un mecanic de service, un fiu sau o fiica adolescenta. Aceste alerte pot fi declansate de diverse actiuni, cum ar fi depasirea unei anumite viteze, accelerarea si franarea brusca sau parasirea unei zone geografice prestabilite (geofencing).

Inbuilt „Picovoice”, este integrat in mai multe limbi pentru a oferi conducatorilor posibilitatea de a controla usor noile caracteristici fara a fi nevoie sa-si desprinda mainile de pe volan.

Witness Martor, activat de Picovoice, inregistreaza instantaneu un bloc de 30 de minute de video in cloud si trimite instant o notificare catre un contact de urgenta in timp real, pentru ca utilizatorii sa nu se confrunte niciodata cu o  situatie stresanta, singuri sau fara dovezi.

Emergency SOS sunt alerte automate de urgenta catre serviciile de urgenta care vor include detalii despre locatie si alte informatii care pot fi salvatoare in cazul unui accident grav.  

Nextbase iQ este un produs inovator care va fi mereu la zi datorita actualizarilor continue de firmware si adaugarii de functionalitati noi pe tot parcursul utilizarii, indiferent de momentul achizitiei. "Nextbase iQ este diferit de orice altceva de pe piata", a declarat Ceri Hill, Director de Inginerie pentru Nextbase. "Aceasta stabileste un nou standard pentru camerele auto. Mai mult decat atat, creeaza o categorie complet noua prin aducerea conectivitatii de inalta calitate smart home in masina si faciliteaza accesul la tehnologie avansata pentru masini conectate indiferent de modelul, varsta sau valoarea acestora.

Configurare: mai usoara ca niciodata

Noul Kit OBD-Hardwire inclus pentru Nextbase iQ permite utilizatorilor sa configureze dispozitivul rapid si sigur, fara a avea nevoie de unelte speciale sau de asistenta profesionala. Conectorul OBD permite camerei de bord iQ sa se conecteze la alimentarea masinii pentru functii  precum SmartSense Parking, precum si pentru a alimenta dispozitivul in miscare fara a descarca bateria masinii. Pentru utilizatorii care doresc sa-si conecteze camera de bord prin intermediul cutiei de sigurante, este inclus si un Kit Hardwire obisnuit. Toate modelele vin echipate cu un card SD Nextbase de 64 GB preinstalat. Pentru utilizatorii care au nevoie de o capacitate de stocare mai mare, Nextbase ofera carduri SD de calitate industriala de pana la 256GB.

Planuri de protectie

Nextbase ofera utilizatorilor camerei auto Nextbse iQ flexibilitate maxima in alegerea unor abonamente, incepand cu planul gratuit Solo, care ofera utilizatorilor cea mai buna protectie video disponibila in prezent. Prin actualizarea la caracteristicile inteligente conectate la 4G,   utilizatorii au posibilitatea sa aleaga intre abonamentul Protect sau Protect Plus, fie lunar, fie anual, beneficiind de reduceri pentru abonamentele pe termen lung sau optand pentru activare in functie de necesitate. De asemenea, cei care achizitioneaza un Nextbase iQ pot sa beneficieze de un abonament special de incercare gratuit timp de trei luni* (Protect, Protect Plus)

Pentru mai multe informatii despre Nextbase iQ, vizitati  www.nextbase.ro, Facebook: Nextbase Romania , Instagram: Nextbase Romania, www.nextbase.com

Despre camerele auto Nextbase:

Nextbase este un inovator de clasa mondiala in tehnologia de imagistica auto, fiind detinator a sute de patente si protectii de design. Plecand de la inventarea categoriei de camere auto pentru consumatori si de la dominatia pe pietele din Marea Britanie, Europa, Australia, Noua Zeelanda si America de Nord, compania Nextbase din Marea Britanie se extinde acum si in Asia, cu o gama variata de produse premiate. Lansarea recenta a Nextbase iQ AI-powered, o camera conectata la internetul obiectelor (IOT), a ridicat compania la un nivel superior, transformand-o intr-o platforma unica pentru masinile conectate aftermarket. Integrand software-ul de top si serviciile de date in milioanele sale de camere auto, Nextbase este acum un furnizor cheie de imagini pentru industria maparii, a vehiculelor autonome si a infrastructurii digitale. Printre clientii sai se numara companii precum Best Buy, Amazon, Walmart, Halfords, Media Markt, Harvey Norman, Norauto, Autobacs, Toyota, VW Group, Uber si Grubhub/Hungry House. Pentru mai multe informatii, vizitati www.nextbase.com.

Despre Picovoice:

Picovoice reprezinta prima si singura platforma omniprezenta pe dispozitiv care are ca obiectiv accelerarea adoptarii inteligentei artificiale vocale printr-o abordare inovatoare. Portofoliul extins de motoare de inteligenta artificiala vocala si modele de limbaj de ultima generatie dezvoltate de Picovoice, care acopera de la cuvantul de trezire, la detectarea intentiei si activitatii vocale, pana la reducerea zgomotului, conversia vorbirii in text si textul in vorbire, incurajeaza companiile sa creeze interactiuni similare cu cele umane fara a compromite precizia, confidentialitatea sau viteza. Pentru mai multe informatii despre Picovoice, va invitam sa vizitati https://picovoice.ai.

Despre Falcon Electronics:

Falcon Electronics, importatorul oficial in Romania  pentru camerele auto DVR Nextbase este unul dintre principalii jucatori ai pietei romanesti in domeniul echipamentelor electronice pentru vehicule, cu o experienta de peste 30 de ani.

Autori

foto
FALCON ELECTRONICS PROD SRL