loader

'Imblanzirea' energiei electrice, in stilul EnergoBit

De mai mult de 25 de ani, EnergoBit scrie istoria electricitatii prin construirea unitatilor de generare, centralelor electrice, echipamentelor si retelelor.

Compania a prestat servicii pentru sute de clienti, de la afaceri antreprenoriale mici pana la companii foarte mari cu cereri complexe si furnizori de energie care sa acopere tot teritoriul Romaniei, dar si companii straine. Aproximativ 10 milioane de consumatori de energie (atat rezidentiali, cat si industriali) din Romania, de la toti distribuitorii de energie, beneficiaza de echipamente si servicii furnizate de EnergoBit.

 

Consacrata ca o companie de inginerie electrica, orientarea EnergoBit catre fabricarea de echipament electric a inceput in anul 1994, cu productia de panouri de joasa tensiune si de automatizare, avand doar cativa angajati si un spatiu de productie mic, de doar 12 metri patrati. Compania s-a dezvoltat rapid si la momentul actual acopera un portofoliu extins de echipamente electrice de tensiune joasa si medie. EnergoBit are acum doua fabrici de peste 9.000 de metri patrati in Cluj si Salaj, unde aproximativ 200 de angajati sunt implicati in activitatea de productie.  

 

Pentru versiunea completa a articolului, va rugam accesati varianta in limba engleza, aici.   

Autori

foto
ENERGOBIT SA