loader

EY lanseaza un program nou pentru sprijinirea antreprenorilor cu mare potential de crestere

EY a lansat Accelerating Entrepreneurs, un program prin care va oferi sprijin pentru dezvoltarea afacerii unui numar restrans de antreprenori cu mare potential din intreaga lume. Prin intermediul programului, antreprenorii vor beneficia de consiliere din partea unei echipe de experti EY si lideri de business din intreaga lume si de oportunitatea de a dezvolta relatii de afaceri cu antreprenori de top in cadrul evenimentului World Entrepreneur Of The Year™.

Evenimentul reprezinta finala mondiala a competitiei cu acelasi nume si va avea loc la Monte Carlo, intre 3 si 7 iunie 2015.

 

Denumit anterior Ready, Set, Grow, programul Accelerating Entrepreneurs a fost redenumit si remodelat, in asa fel incat castigatorii programului Accelerating Entrepreneurs sa primeasca un pachet complet de consultanta, suport si mentorat, incluzand:

  • O sesiune de 90 de minute in cadrul EY World Entrepreneur Of The Year, unde castigatorii programului Accelerating Entrepreneurs isi vor prezenta planul de afaceri unui panel de "Antrenori pentru crestere” (Growth Coaches), care le vor oferi indrumari si consiliere de specialitate;
  • Oportunitatea de a stabili relatii de mentorat continue cu antrenorii si cu castigatorii nationali ai concursului EY Entrepreneur Of The Year;
  • Oportunitatea de a participa la EY World Entrepreneur Of The Year, toate cheltuielile fiind suportate de EY, pentru a se intalni si socializa cu antreprenori din peste 60 de tari, care se vor reuni la Monte Carlo.

 

Procesul de selectie al antreprenorilor care vor beneficia de consiliere si sprijin din partea EY in cadrul Accelerating Entrepreneurs va fi derulat de un panel independent de experti, conform urmatoarelor criterii: potentialul de crestere al companiei; spirit antreprenorial si leadership; viziune strategica; gandire inovatoare si originalitate; performante financiare; cultura de HR.

Alexandru Lupea, Strategic Growth Markets Leader si Audit Partner, EY Romania declara:

"Evenimentul EY World Entrepreneur Of The Year aduce laolalta pe unii dintre cei mai de succes antreprenori din lume, lideri in pietele lor si, multi dintre ei, lideri de piata la nivel global. Accelerating Entrepreneurs reprezinta o sansa pentru antreprenorii ambitiosi care doresc sa devina liderii de piata de maine. Acestia au ocazia sa invete de la acesti antreprenori de elita, prin intermediul unor sfaturi practice in cursul evenimentului si al unui an de mentorat care sa ii ajute in trecerea la etapa urmatoare a itinerariului lor de crestere.”

 

"Pe masura ce se dezvolta, companiile antreprenoriale au un impact tot mai mare asupra comunitatilor din care fac parte, prin locurile de munca generate si produsele si serviciile inovatoare oferite. De aceea, este atat de important sa le oferim suport inca din primele etape ale calatoriei lor, prin deschiderea retelei noastre catre ei."

 

Pentru a aplica la programul Accelerating Entrepreneurs, cei interesati trebuie sa fie proprietari / fondatori / CEO ai companiei reprezentate si sa fie responsabili pentru performantele de data recenta ale firmei. Compania trebuie sa aiba o vechime de minimum doi ani si sa fi raportat vanzari sub 50 milioane USD in fiecare dintre ultimii doi ani financiari.

 

Aplicatiile se depun online pe adresa www.ey.com/scaleup, pana la data de 1 martie 2015.

Autori

foto
ERNST & YOUNG SRL