loader
Doctor Tom. Your Dedicated Partner

Doctor Tom. Your Dedicated Partner

Conceptul unic de sinergii pre si post natale

Asa a aparut Doctor Tom. Alaturi de branduri premium internationale. Pentru tine. Pentru copilul tau. Pentru compania ta.

Doctor Tom are la baza sinergia experientei pre si post natala. Astfel, oferim posibilitatea sa beneficiezi de produse ale unor branduri care se gandesc necontenit la sustenabilitate si la un viitor sanatos al generatiilor viitoare.

Experienta de peste 15 ani din corporate si healthcare l-a ajutat pe fondatorul Doctor Tom sa identifice si sa ofere cele mai bune solutii companiilor si operatorilor din sanatate. Cu pasi de bebelus.

Motto-ul: ‘Nu livram produse. Oferim experiente.

Mi-am dorit inca dinainte de lansarea acestui concept sub marca proprie sa integrez kit-urile Doctor Tom in conceptul de compensatii si beneficii al organizatiilor. Mi-am dorit de fapt sa ii fac pe oameni fericiti in momente unice din viata lor. Din prima clipa. Astfel incat fiecare dintre oamenii din organizatii care devin parinti sa aiba un start in viata cat mai frumos.

Campaniile strategice pe care le-am creat pana acum pentru organizatii completeaza serviciile integrate. Si le putem extrapola catre orice organizatie care se gandeste cu adevarat la oamenii sai.’

O componenta a acestui proiect este de a oferi kituri cu produse premium pentru nou-nascuti. Fiecare client companie beneficiaza de concierge order si astfel reusim sa oferim impreuna cele mai frumoase experiente viitorilor parinti din organizatii.

Prin prisma experientei profesionale acumulate, putem gandi impreuna campanii strategice si concepte personalizate de dezvoltare de business. Astfel de decizii si proiecte strategice pot creste engagementul, eficienta si randamentul.

Prin prisma conceptului si a notorietatii brandurilor selectate, putem sa mergem si in directii de CSR si ESG. Astfel, pot fi imbunatatite dorinta de a face mai bine si mai bun, atat in randul organizatiilor, cat si in randul oamenilor care fac parte din ele.

 

Eu cred in viitor. Tu?