loader
Conteaza ce inveti, insa conteaza si de la cine inveti!

Conteaza ce inveti, insa conteaza si de la cine inveti!

Nr. 1 mondial in leadership, John Maxwell patrunde cu invataturile sale in compania ta!

EXISTA O NEVOIE TOT MAI MARE DE LEADERI de top, mai mult decat de simpli manageri, asa ca acum te poti conecta cu experienta unor experti  in leadership care formeaza si conduc cu succes oameni, de mai bine de 4 decenii.
De la strategii de conducere demonstrate si metode de echipare si formare a abilitatilor de leadership pentru cei pe care ii conduci, pana la strategii de focalizare pe scopurile proprii si ale organizatiei din care faci parte, acest program de Certificare International in Leadership vine sa te echipeze pentru tot restul vietii.
 
 
DE CE TE-AI ASOCIA CU NOI - John Maxwell TEAM?
 
Iti poti forma si antrena constant echipa fiind licentiat pe programele de Leadership predate in TOP 500 Companii la nivel mondial.
Iti vei insusi metode noi de comunicare eficienta prin tehnici avansate de coaching, training si vorbit in public
Poti face fata situatiilor critice accesand zilnic experti in leadership si management prin apeluri live interactive in care vei primi optiuni si solutii focalizate pe situatiile specifice companiei tale
Te poti dezvolta ca leader printr-o platforma de E-Learning accesibila 24 din 24 de ore care te va pune in contact direct cu toate stilurile si formele de conducere existente pe piata
Vei primi training, formare si echipare permanent, pe viata, fiind conectat direct cu toate resursele noi, create de echipa John Maxwell Team
 
 
DE CE SA INCEPEM ACUM?
 
Totul incepe si se termina cu nivelul de leadership al persoanei care ocupa pozitia de conducere. Cu cat iti asumi mai rapid rolul de leader care seteaza cursul, viziunea si directia echipei, cu atat decizi mai repede sa te pui in contact cu metode si strategii de conducere eficiente si testate. Cea mai sigura cale de reusita e sa te asociezi cu cei ce iti pot oferi acces real la metode
demonstrate de leadership.
 
 
Despre John C. Maxwell
John C. Maxwell este, conform New York Times, cel mai bine vandut autor, coach si speaker, care a vandut peste 26 de milioane de exemplare de carti traduse in 50 de limbi.
In 2014 a fost declarat liderul numarul 1 in afaceri de American Management Association si cel mai influent expert in leadership din lume de catre Bussines Insider si revista Inc, titlu pe care si l-a mentinut pana in prezent.
In calitate de fondator al The John Maxwell Company, The John Maxwell Team, EQUIP si John Maxwell Leadership Foundation, el a format peste 6 milioane de lideri. In 2015 a atins obiectivul de a avea lideri formati in fiecare tara din lume. A primit premiul Maica Tereza pentru Pace Mondiala si Leadership de la Luminary Leadership Network. John vorbeste in fiecare an in companii din top Fortune 500, vorbeste presedintilor de tari si multor lideri la nivel global.
Este unul din doar 4 autori de carti nonfictive la nivel global care au peste 1 milion de exemplare vandute, nu la una ci la 5 din cartile lor si este singurul formator de lideri din istorie care a fost invitat de peste 20 de presedinti de tari pentru a reforma intregul aparat de stat din perspectiva conducerii.