loader
Conferinta Business (r)Evolution de la Iasi

Conferinta Business (r)Evolution de la Iasi

Digitalizarea - Trend sau Tsunami? Cum transforma digitalizarea economia Romaniei

Directori executivi din conducerea companiilor locale si multinationale, dar si antreprenori importanti din Iasi si judetele adiacente, sunt asteptati sa participe la Conferinta Nationala „Business (r)Evolution – Digitalizarea, Trend sau Tsunami?” organizata de Doingbusiness.ro, joi, 18 octombrie 2018, la Hotel International, Sala Magnum, de la 8:30 am.

Evenimentul ofera participantilor o oportunitate unica de a intelege care sunt modalitatile in care companiile din diverse industrii se raporteaza la fenomentul digitalizarii, care sunt tendintele care aduc oportunitati pentru acestea si, totodata, care sunt riscurile cu care se vor confrunta cele care nu tin pasul cu digitalizarea.

,,Transformarea digitala are multiple fatete in functie de sectorul de activitate, functia din companie pe care o vizeaza, cerintele clientilor si cele ale partenerilor. Problemele pe care le aduce digitalizarea sunt complexe, iar solutiile pot fi diverse. Conferinta nationala Business (r)Evolution de la Iasi este o oportunitate exceptionala pentru manageri de a descoperi solutii la transformarile ireversibile aduse de revolutia digitala pentru afaceri. Vom discuta daca digitalizarea este un trend sau un tsunami, in conditiile in care aproape totul este modificat - de la productie si consum pana la intermediere financiara’’, a declarat Dumitru ION, CEO Doingbusiness.ro.

Conferinta, moderata de consultantul Tudor Galos, este structurata in doua sesiuni: prima dedicata managementului performant in economia digitala si oportunitatilor aduse de digitalizare si a doua, o sesiunse speciala, interactiva, dedicata liderilor care vor sa atinga performanta maxima in management.

Prima parte a conferintei va fi deschisa de Dan Schipor, Partener BDO Romania, care are peste 16 ani de experienta in Management Strategic datorita pozitiilor de top management detinute in companii nationale si multinationale.

In aceasta sesiune, Alina Marchis, expert al Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare, va vorbi despre cele peste 700 de companii romanesti care au fost sprijinte pana acum in cadrul programului BERD de consultanta pentru IMM-uri sa acceseze servicii de consultanta si sa isi transforme afacerile.

Pe de alta parte, Laura Sachelarie, Senior Segment Manager, Segment Management & Proposition Delivery Romania la Telekom Romania va vorbi despre solutiile pe care le ofera companiilor pentru a le ajuta in drumul lor spre digitalizare.

Tudor Galos, Tudor Galos Consulting, va oferi apoi o noua perspectiva asupra strategiilor de marketing digital in contextul GDPR, iar Ozana Giusca, Tooliers, prezenta modalitati de accelerare a vanzarilor care nu necesita costuri suplimentare. Participantii la sesiune vor cunoaste si aplicatiile care fac tranzitia de la big data la smart data si vor vedea cum au abordat marile companii transformarea digitala.

In premiera pentru conferinta nationala Business (r)Evolution, evenimentul include in a doua sesiune, o prezentare de maxima interactivitate, sustinuta de speakerul international Allan Kleynhans – coach si trainer cu ajutorul caruia liderii de companii pot sa-si identifice abilitatile cheie de relationare si comunicare precum si cum sa isi maximizeze aceste abilitati in scopul conducerii departamentelor si echipelor catre performante foarte bune. Aflati mai multe aici:  https://www.youtube.com/watch?v=nvBXjPpeeAY 

Partenerul principal al evenimentului este Telekom Romania. Parteneri ai conferintei sunt Allianz-Tiriac Asigurari, EdenRed, Valoria, Kompass Romania, Allan Kleynhans International si Tooliers. Evenimentul este sprijinit de Qubiq Digital Solutions, iar parteneri media sunt Agerpres, Transilvania Business, ziare.com, Jurnalul de Afaceri, Cariere, Business24, CFnet- Revista de Actualitate Financiara, Financial Market, spatiulconstruit.ro, Calendar Evenimente, IasiFun, Ziarul de Iasi, Radio Romania Iasi.

Participarea la conferinta nationala Business (r)Evolution, care ofera o oportunitate deosebita de networking, este gratuita pentru primii 2 reprezentanti din cadrul fiecarei companii participante la eveniment. Programul evenimentului si conditiile de participare sunt disponibile aici: https://doingbusiness.ro/eveniment/business-revolution-digitalizarea-trend-sau-tsunami-iasi-2018-26

Dupa evenimentul de lasi, conferinta nationala Business (r)Evolution continua la Brasov in data de 31 octombrie 2018, urmata pe 22 noiembrie 2018 de cea de-a doua conferinta de referinta din acest an organizata de Doingbusiness.ro la Cluj-Napoca: CEO Conference - Shaping the Future.

 

Autori

foto
DOINGBUSINESS.RO SRL