loader
Casa viitorului, dezvoltata de HUF HAUS in Germania

Casa viitorului, dezvoltata de HUF HAUS in Germania

Linii clare, ferestre generoase, concept de living in plan deschis si utilizarea celor mai recente tehnologii sunt doar cateva dintre atributele celei mai noi case de prezentare dezvoltata de HUF HAUS in Mannheim, Germania.

Casa produce mai multa energie decat este necesar pentru a functiona si a primit certificarea Platinum de la Societatea Germana pentru Constructii Durabile (Deutsche Gesellschaft für Nachhaltiges Bauen - DGNB).

 

"Ne-am straduit intotdeauna sa perfectionam permanent atat designul, cat si tehnologiile folosite in constructia caselor noastre, deoarece acestia sunt pilonii pe care se bazeaza calitatea deosebita oferita de HUF HAUS. Cea mai noua casa de prezentare din Mannheim concentreaza toate aceste eforturi, iar rezultatul este model extraordinar, ce asigura cel mai inalt nivel de trai. incepand cu tehnologia de incalzire si continuand cu caracteristicile sale unice care o transforma in una dintre cele mai „verzi” case din Germania, aceasta va imbunatati, cu siguranta, viata viitorilor sai proprietari”, a declarat Georg Huf, Managing Director, HUF HAUS.

 

Casa de prezentare este cea mai „verde” casape structura din lemn din Germania si produce mai multa energie decat are nevoie datorita sistemului fotovoltaic unic, o tehnologie ce transforma razele soarelui in electricitate utilizabila. Pentru ca atinge cele mai stricte standarde de durabilitate pentru o serie de puncte evaluate de catre DGNB referitoare la ecologie, economie, socio-cultural si functionalitate, tehnologie, procese si locatie, casa a primit cea mai inalta certificare de durabilitate chiar de la directorul societatii, Johannes Kreißig.

 

Casa este model MODUM cu acoperis plat si ofera o suprafata locuibila de 121,48 de metri patrati la parter si 92,73 de metri patrati la etaj. Livingul, zona de dining, bucataria, camera tehnica si un dormitor pentru oaspeti sunt situate la parter, in timp ce etajul gazduieste dormitorul matrimonial, dressingul si baia principala, precum si o camera de oaspeti si o baie suplimentare.

 

Noua casa HUF HAUS MODUM imbina cele mai inalte standarde pentru constructii „verzi” cu impletirea armonioasa dintre arhitectura si tehnologie, estetica si design. Casa pe structura de lemn a fost dezvoltata ca un proiect de cercetare impreuna cu specialistul in tehnologia incalzirii Vaillant si o dovada a cum pot fi integrate tehnologii eficiente si prietenoase cu mediul inconjurator pentru a oferi proprietarilor cea mai buna calitate a vietii.

 

HUF HAUS a deschis primele doua case de prezentare din Romania, modelele ART si modum, in octombrie 2016, in cadrul proiectului rezidential premium Dumbrava Vlasiei, situat in apropiere de Balotesti.