loader
Bancherul de maine

Bancherul de maine

Un articol bazat pe cartea "A deveni bancherul de maine: o calatorie pe cinci meleaguri" de Ayalla Reuven-Lelong.

Bancile nu au trebuit niciodata sa se confrunte cu mai multe ingrijorari cu privire la viitorul fortei de munca decât in ​​prezent. Provocarea unor tehnologii perturbatoare va face forta de munca bancara de mâine nerecunoscuta. Cu toate acestea, majoritatea liderilor bancilor se concentreaza in principal pe modele de afaceri si pe transformarea tehnologica si nu investesc deloc timp si efort in strategia lor de talente.

Liderii bancii ar trebui sa considere ca in aceasta noua realitate in care automatizarea si robotii vor face cea mai mare parte a lucrarilor repetitive, bancherul viitorului va trebui sa fie flexibil, orientat catre scopuri, creativ, antreprenorial, orientat spre client, cooperant si cursant pe tot parcursul vietii .

Decidentii bancii trebuie sa-si dea seama ca viitorul bancilor lor depinde in principal de capacitatea lor de a atrage, retine si dezvolta tipul corect de talente. Acest lucru este deosebit de relevant, deoarece bancile nu mai sunt percepute de multi tineri talentati din zilele noastre ca fiind un loc de munca foarte atragator.

 

Puteti citi articolul integral, in limba engleza, aici.

Descarca :

Autori

foto
KPMG ROMANIA SRL