loader

‘Antrenorii de inalta performanta nu ofera carje alergatorilor olimpici!’

Cu o echipa de management indrumata in mod corespunzator, o companie isi poate depasi obiectivele si aduce rezultate care sa ajute compania sa inoveze si sa se dezvolte.

Mediul de afaceri actual din Romania este foarte imprevizibil, instabil si, de asemenea, interconectat. Privind lucrurile din acest punct de vedere, companiile ar trebui sa se concentreze mult pe cele mai importante resurse ale acestora: oamenii.


Ce obstacole pot interveni in munca de echipa? Care sunt blocajele pe care le intampina un coach atunci cand lucreaza cu o echipa de management? De ce aptitudini are un coach nevoie pentru a lucra la acest nivel? Dar, inainte de toate... Care este dinamica echipelor de management din zilele noastre?


Din toate aceste puncte de vedere, echipa de management este cea mai importanta echipa dintr-o organizatie. Ea are cea mai mare putere de a influenta modul in care merg lucrurile. Deciziile sale au repercusiuni nu numai asupra membrilor organizatiei, dar si asupra viitorului companiei.


Pentru versiunea completa a articolului, va rugam sa accesati varianta in limba engleza, aici.