loader
Ziv Gigi este noul Country Manager al GTC Romania si Bulgaria

Ziv Gigi este noul Country Manager al GTC Romania si Bulgaria

Numirea lui Ziv Gigi in aceasta functie a reprezentat recunoasterea abilitatilor sale in achizitii, finantare, managementul proiectelor, fezabilitate precum si dezvoltare si management operational la scara larga, in proiecte de pe pietele imobiliare dinamice, in expansiune

GTC continua strategia de consolidare a grupului, prin promovari interne, cu numirea lui Ziv Gigi in pozitia de Country Manager Bulgaria, unde va fi responsabil pentru toate operatiunile pietei locale, in completare fata de rolul sau de Country Manager Romania.

Cu peste 15 ani de experienta pe pietele imobiliare din Europa Centrala si de Est, Ziv Gigi a dezvoltat si gestionat pentru GTC proiecte de birouri si retail de peste 450.000 mp. Dupa ce si-a inceput cariera la GTC, in 2008, acesta a promovat ca CFO pentru Bulgaria si Serbia, obtinand astfel experienta necesara pentru a fi nominalizat in pozitia de Country Manager Romania, pe care o ocupa din 2021. Numirea lui Ziv Gigi in aceasta functie a reprezentat recunoasterea abilitatilor sale in achizitii, finantare, managementul proiectelor, fezabilitate precum si dezvoltare si management operational la scara larga, in proiecte de pe pietele imobiliare dinamice, in expansiune.

Expertiza financiara si aptitudinile in investitii pentru dezvoltare au fost favorabile pentru actuala sa promovare in rolul de Country Manager al Bulgariei si Romaniei, doua tari din UE aflate in dezvoltare rapida, cu piete imobiliare puternice.

Sunt incantat de aceasta noua oportunitate alaturi de GTC. Bulgaria este o zona strategica, dinamica si promitatoare pentru dezvoltarea companiei. Sunt sigur ca experienta mea cu GTC pana in prezent ma va ajuta sa preiau rolul, firesc, fara probleme, pentru a sprijini si mai bine compania, atat in dezvoltarea portofoliului, cat si prin coordonarea activitatilor operationale la un nivel ridicat de performanta”, a declarat Ziv Gigi, Country Manager GTC Romania si Bulgaria.

In cadrul companiei, Ziv a demonstrat ca este un lider exemplar care si-a depasit cu mult atributiile. Promovarea sa la rolul de Country Manager Bulgaria este o consecinta a performantei sale exceptionale dar si un raspuns la nevoile de business ale GTC. Vrem sa profitam de starea actuala a pietei bulgare si sa facem tot posibilul sa crestem atat din punct de vedere al portofoliului, cat si operational. Cu Ziv conducand operatiunile GTC in Romania si Bulgaria, sunt increzator ca vom putea atinge aceste obiective, precum si altele chiar mai ambitioase”, a adaugat Zoltan Fekete, CEO GTC.

Pe langa expertiza sa impresionanta in dezvoltare si management al activelor, Ziv Gigi este si contabil certificat CPA, cu peste un deceniu de experienta in management financiar, specializat in strangerea de capital si planificarea strategica. Inainte de a se alatura GTC, Ziv a lucrat ca auditor pentru Ernst & Young Israel si ca director financiar pentru un dezvoltator privat din Ungaria si Turcia.

Despre GTC

Grupul GTC este unul dintre cei mai importanti investitori si dezvoltatori imobiliari, activ in Polonia si in capitalele tarilor din Europa Centrala si de Est. Pe parcursul celor 25 de ani de activitate, GTC a dezvoltat 77 de birouri moderne si proprietati de retail cu o suprafata totala de cca. 1,4 milioane mp in Europa Centrala si de Est.

GTC gestioneaza acum in mod activ un portofoliu imobiliar comercial din care fac parte 45 de cladiri care ofera peste 763.000 mp de birouri inchiriabile si spatiu comercial in Polonia, Ungaria, Bucuresti, Belgrad, Zagreb si Sofia. In plus, GTC are in plan dezvoltarea a circa 460 mii. mp de proprietati comerciale si de birouri in capitalele Europei Centrale si de Est, din care 51.000 mp se afla in constructie.

GTC S.A. este listata la Bursa de Valori din Varsovia si cotata la Bursa de Valori din Johannesburg.