loader
YOXO aniverseaza 1 an cu noi abonamente si super beneficii

YOXO aniverseaza 1 an cu noi abonamente si super beneficii

YOXO este primul abonament de mobil 100% digital din Romania si functioneaza in reteaua 4G+ Orange

La un an dupa lansarea integrala a serviciului si de la definirea identitatii de brand, YOXO, primul abonament de mobil 100% digital, le aduce utilizatorilor sai o oferta mai bine adaptata nevoilor lor. Pentru a sarbatori primul an de functionare in Romania, YOXO lanseaza o oferta aniversara limitata prin care utilizatorii pot primi pana la 150% mai multi GB de net la aceleasi costuri cu care s-au obisnuit.

Oferta aniversara YOXO

Utilizatorii YOXO sunt mari consumatori de continut video, cu 85% dintre declarand ca privesc continut video pe internet des si foarte des. Vestea buna pentru ei este ca acum pot sta pe net mai mult decat inainte pentru ca pretul abonamentelor ramane acelasi, dar beneficiile lor cresc. Astfel, daca pana acum, utilizatorii plateau 19 lei pentru 20 GB de internet, minute si SMS nelimitate, incepand de acum acelasi abonament are 50 GB inclusi la acelasi pret.

Ofertele se imbunatatesc si pentru restul abonamentelor, astfel ca cel cu 60 GB, acum include 100 GB, in timp ce abonamentul de top de 100 GB ajunge la 150 GB de internet, la pretul de 39 de RON. Pe langa beneficiile nationale, acesta include si minute si SMS in roaming SEE, nelimitate, fiind unul dintre cele mai competitive abonamente de pe piata.

Un an de evolutie cu noi beneficii

YOXO este primul abonament de mobil 100% digital din Romania si functioneaza in reteaua 4G+ Orange. A fost dezvoltat ca raspuns la nevoile utilizatorilor de telefonie mobila care isi doreau mai multa flexibilitate si control al costurilor. De aceea, acest serviciu a fost dezvoltat impreuna cu utilizatorii sai, iar fiecare noua functionalitate a fost testata si imbunatatita in functie de feedback-ul primit. Totodata, dezvoltarea si lansarea de noi functionalitati sunt prioritizate in functie de solicitarile clientilor, iar ofertele si continutul de pe site si din aplicatie sunt adaptate pe baza recomandarilor acestora.

Rezultatul se vede in rata de satisfactie a utilizatorilor YOXO potrivit datelor1 colectate de la acestia in perioada 8-12 Octombrie 2021: 95% dintre clienti sunt multumiti sau foarte multumiti de YOXO, iar 81% dintre ei sunt mai multumiti de oferta de abonament digital decat de cea anterioara. In plus, 75% dintre acestia, nu folosesc niciun alt serviciu de telefonie mobila in paralel cu YOXO.

Astfel, primul an de YOXO, a venit cu numeroase functionalitati si beneficii pentru clienti, cele mai importante fiind:

  • Portare 100% digitala in YOXO se realizeaza rapid, prin intermediul aplicatiei YOXO, din orice retea de telefonie mobila, utilizatorii primind o luna de abonament YOXO gratuit.
  • Programul de referral „Invita un prieten” prin care utilizatorii YOXO isi pot invita apropiatii sa activeze un abonament YOXO, pentru a se bucura amandoi de extra beneficii. Utilizatorii activi primesc 100 GB internet cadou, in timp ce noul utilizator invitat primeste o luna de abonament gratuita dupa activarea serviciilor dorite.
  • eSIM functioneaza ca o cartela virtuala, care permite dispozitivelor mobile compatibile, conectarea la reteaua GSM fara a mai fi necesar un SIM fizic. Intreg procesul se realizeaza automat direct din telefonul clientului, fara a mai fi necesara scanarea unui cod QR.

Posibilitatea de portare rapida din orice retea direct din aplicatia YOXO, gestionarea abonamentului si a platilor de pe telefonul mobil, precum si posibilitatea de a adauga noi optiuni atunci cand este nevoie sunt principalele beneficii utilizate de catre clientii YOXO. De aceea, flexibilitatea si libertatea de gestionare a abonamentului in functie de nevoile punctuale ale fiecarui utilizator s-au dovedit a fi cheia catre o relatie deschisa cu consumatorii. Transformam, astfel, abonamentul digital intr-o experienta din ce in ce mai simpla si utila pentru toti clientii nostri”, declara Anca Veluda, Head of Digital Orange.

Oferta aniversara este valabila pentru activarea unui abonament nou YOXO. Clientii YOXO care si-au facut abonament inainte de 21.10.2021 pot trece la noua oferta de abonamente incepand cu 10 noiembrie 2021, din aplicatie, in sectiunea Abonamentul meu. Mai multe informatii sunt disponibile pe: https://www.yoxo.ro/abonament/

Autori

foto
ORANGE ROMANIA SA